Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kapılar

Scudo
FpR-9Z0aAAIwnL3

Osi köyünden Dada Areogun tarafından oyulmuş ahşap kapı paneli - Ekiti Eyaleti, Nijerya, 1924

• (link)
  • (link)

Son düzenleme:
FpR-9Z0aAAIwnL3

Osi köyünden Dada Areogun tarafından oyulmuş ahşap kapı paneli - Ekiti Eyaleti, Nijerya, 1924

• (link)
  • (link)
Bu kapı çok şey anlatıyordur kesin.Çok beğendim.

• Beğen
Tepkiler: Spartiat
Pek bir önemi yok ama her zaman bana ilginç geldi. Tarlaların ortasında bir su dağıtım binası.
20230311_140426.jpg
Dipçe: Zincir ve rubleyi WD40'la temizlemiştim.

Bu kapının bir hikayesi var mı ? Neresi burası ? Saygılar....
Aydın /Efeler İlçesi/ Umurlu Beldesinde bir hızar atölyesi ve marangoz. Ben, eşim ve römorkta taşıdığımız 1 yaşındaki oğlumuz ile tur atıyorduk. O zamanlar akılllı telefonum yoktu. Dijital fotoğraf makinamız vardı. Oradan geçerken çocuklar el sallayıp selam verdiler. Biz de durduk durunca birden bu fotoğrafı gördüm, özellikle de kapının sağ kanadına asılmış olan o ahşap yürüteç dikkatimi çekti. Taa çocukluğumu, kardeşimin ve benden küçük kuzenlerimin çocukluğunu getirdi gözümün önüne. Çocukların arasından, dükkanın içinde görülen ahşap kapıda da fotoğraf çekerken benim gölgem düşmüş. Özetle çok güzel bir an'dı benim için. Herkese kazasız keyifli sürüşler dilerim. Sağlıcakla kalınız.

10 Mayıs 2019'da, Aydın'dan, doğup büyüdüğüm İzmir/Torbalı/Yazıbaşı'daki evime yaptığım ilk şehirlerarası :) turumun varış fotoğrafı. Bisikletin arka planında görülen beyaz kapı bahçemizin girişi. Ağaçlar ise mesleğime başladığım yıllar (1998-2001) diktiğim, ıhlamur, solunda görülen kuru üzüm ağacı ve en arkada gördüğünüz fıstık çamı (1990da diktim). Herkese kazasız, keyifli turlar dilerim. Sağlıcakla kalınız.
IMG_20190510_081237.jpg

Çok güzel anılar. Teşekkür ederiz bilgilendirme için. Size de kazasız , keyifli turlar....Saygılar...

Geri