Scudo Sports

Kara Kalem Resim Çalışmalarımız

Scudo
Ben de zamanında Hilâl ve Şerafettin'i çiziktirmiştim. Eve gidince bir bakayım :)

Bu arada yazım ve resmim berbattır. Çok bir beklentiniz olmasın :p

• Beğen
Tepkiler: camoko06
@Ömer Çolak
Tesekkur ettim,is hayati falan derken koptum bayagi bisikletten.. Yaza saglam donecegim insallah

@katran
:) Yok anlamamış.Sıkıntıda orada zaten hocam 3 yaşındaki çocuk yaptı zannetmiş :)

• Beğen
Tepkiler: Harun ÇEVİK
@SEL PER
abi ne harika bir çizimdir. tebrik ederim. keşke böyle çizebilsem var ya.. kendi fotoğrafımı denedim olmadı, sevgilininkini denedim olmadı. kendin mi becerini geliştirdin acaba, yoksa bunun bir tekniği & kaynağı var mıdır?

yapıp hediye etmek istiyorum birisine.

@camoko06 çok tatlı bir babaymışsınız.
Bence karikatür ile ilgili bir kitap alıp biraz eskiz çalışın çizde karikatür çizgisi var. Geliştirerek çok hoş şeyler çıkarabilirisniz

(link)

mesela bu kitap biraz yol gösterebilir

@SEL PER @efeyuceer @ceyhunözkan
ARamızda ne yetenekli arkadaşlar varmış... harika! tebrik ederim

İlk mesajdan bir cesaret aldım sonra aralarda hevesim kırıldı ama bende paylaşayım :D
Şaka bi yana sizi tebrik etmekle beraber gıpta ettim açıkçası:) @camoko06

(Taşıtlarda Titreşim dersinde uyumamak için çizmiştim sabırsızlıktan başladığım özenle bitiremedim ama olsun:))
WP_20151019_003.jpg

• Beğen
Tepkiler: Ghost ve camoko06
@ececan

İltifatlara teşekkür ederim. Zor bir iş değil. Bende amatörce başladım. İlk resimde görüldüğü gibi kareleyerek yapıyorum çizimleri. İnternette bir çok kaynak bulabilirsin. Biraz zaman ayırmak ve acele etmemek lazım :)

• Beğen
Tepkiler: sahsie
@camoko06

Yalniz degilmisim cok sevindim.Benimde kara kalemim cok iyi.3 yasindaki kizim benden daha iyi:D
Baba kopek ciz diyor.Ciziyorum.Annesine gidip annee babam cok komik bisi yapti bu ne diyor:koptum::koptum:

:D Ama yılmak yok hocam, burada çalışmalarınızı görmek isteriz .:D

• Beğen
Tepkiler: Koray_41
@camoko06
Bende bir yerden bakarak çizmiştim 3 resmi yan yana koysak tersine evrimi kanıtlarız Darwin'e ayıp olur :D

• Beğen
@SEL PER cevap için teşekkür ederim. madem kaynaklara gözatarak bir şeyler başarabiliriz, o halde başlayayım :)) bu arada pinterest ve deviantart sitelerinde bolca bulabilirsiniz örnek.

• Beğen
@FreeRider Ayrın Men bi de WW çok hoşuma gitti diğerleri de güzel olmuş eline sağlık:harika:

Vay vay arkadaşlar aramızda ne yetenekler varmış süper gerçekten :)

Geri