Scudo Sports

Kara Mambanın Dirilişi Yakında Sinemalarda

Scudo
İyi bakmışsınız bisikletinize; hiç yıpranma yok. Bir de jantlar böyle daha güzel olmuş.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
Bisikletinize yerli ve milli olması babında güneşte çifte kavrulmuş kütük engerek desem alınmazsınız umarım. Nefis makine. Güle güle kullanın.

Bakalım eski bir pinarello kadrosu buldum hem de eşşek yüküyle para verip ucuza aldığımı düşünerek. Bisikleti bi toplayım bakalım nasıl olacak o eski değersiz ucube bisiklet belki de hoş olur bir kara mamba konusu da ben açarım 🚴‍♂️
montello_4_a.jpgmontello_5_a.jpgmontello_8_a.jpgmontello_10_a.jpgmontello_12_a.jpg

Bakalım eski bir pinarello kadrosu buldum hem de eşşek yüküyle para verip ucuza aldığımı düşünerek. Bisikleti bi toplayım bakalım nasıl olacak o eski değersiz ucube bisiklet belki de hoş olur bir kara mamba konusu da ben açarım 🚴‍♂️
241091 dosyayı görüntüle241092 dosyayı görüntüle241093 dosyayı görüntüle241094 dosyayı görüntüle241095 dosyayı görüntüle

Merlin'den aldınız dimi hocam? TT kadroydu bu sanırım? Bir ara bende iştahlanmıştım ama kafada tam oturtamadığımdan hiç yeltenmedim. Kaça mal oldu tekmili birden?

• Beğen
@Mhmm@ İnşallah aklınızdaki gibi bir bisiklete kavuşursunuz hocam.

• Muhteşem
Başlığı görünce Kobe Bryant'ın anısına bir film mi geliyor diye heyecanlandım. Filmin adını biraz garipsemedim değil , ama sazanlık işte 😁
Bu arada makine çiçek gibi. Tekerine taş değmesin.

241091 dosyayı görüntüle241092 dosyayı görüntüle241093 dosyayı görüntüle241094 dosyayı görüntüle241095 dosyayı görüntüle
Haci naptin sen ya eski olmasi harici, kazalı bu şase. Baksana alt demir yamuk
montello_4_a.jpg

Geri