Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karacabey-Boğaz turum(Bol resimli,komikli , ekşınlı)

Abi adamsın ya çok güzel yazı olmuş keyfim yerine geldi inşallah bende boyle turlar yapabilirim.

Scudo
Olaylarin çoğunu bilmeme rağmen her zamanki gibi kafa dağıtan eğlenceli yazı için teşekkürler Cumhur Hoca.

Eline sağlık. Daha çok gez daha çok yaz.

çizgi roman akıcılığında güzel bir anlatım, geziyi bire bir yaşattınız. bu köpek topluluğunda bir ufaklık olur ve fitili herzaman o ateşler zaten.

@appendix
Evet abi biz cocukken de Gemlikte çeteler vardi, kavga cikaracaklari zaman aralarindan en ufagini önden salarlardi, o hesap :D 10 dakika filan heyytt hoytt diye korkutmaya calistim tinmadilar, mecburen onlarin dilinden konustuk :D

@mariokaldato

Her zaman bekleriz. Atla gel Konaya..

:D:D:D 25 , 30 km çok iyimiş abi yaa:kptmya::kptmya:
Eline ve pedallarına sağlık

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Hacı alsana bir vaude yada orlieb heybe takımı, cimri herif

@mariokaldato tebrik ederim, mesafe rekorunu kırmış oldun sanırım. Konaklama işini de hem lüküs, hemi de ücretsiz şekilde çözmüşsün, bir tebrik daha.

Köpek konusunda ise şok cihazı yanında @Kudret Kurtcebe abinin yöntemi de tavsiye ederim. Hazır tur çantaların da varken bol bol alabilirsin.
Bimden tavuk derisinden yapılma acılı adana kebabı alıyor Kudret abi. Kilosu 5-10 liraya geliyor mudur bilmem :)

Sıradaki mekan olarak ise Mali tavsiye ederim. Hasan Söylemez tırsmış ama Gemlik çocuğu orada kendini evinde hisseder :D

@Anonim
25 30 km kaldi kanka döncem sana

@Özcan.
Abi beni parcalamaya kast eden hayvani beslemek ne bilim :( hem her taktik her kopege işlemeyebilir

@Özcan.
Ahaha daha neler hic bozamam rahatimi aslan kaplan gelse döverimde gergedani var, fili var kanka :D

@Anonim
Yeah kapmislar

Boş yapma ozelden çik

@SEYYAH OZİ
Eyvallah usta cok sagolasin

Abi sağolasın.

Karacabeyli olarak boğaza gitmiş kadar oldum. Güzel bir tur. Ayrıca cesaretin için tebrik ederim. Sapaktan sonra araba ile giderken bile çok dua ederdim oraya giderken.

Başarılar..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@Vedelii
Ziraat muhendisi abi "Tehlikeli derken , ne kadar tehlikeli olabilir" Diye icimden gecirdim . Ama gercekten sakat bir rotaymis

@uslsy kanka aradim kaveyi beklesinler geliyom hemde tek basima
Photo_1532340790098.png

Pedaliniza, tekerinize, ozellikle dumeninize (gercekten hosuma gitti baya rahat gorunuyor :p) saglik sayin @mariokaldato. Sayin @Çağdaş78 buyurun;

" Bisikleti önünüze siper alın "derler ya, nere alıyon aga ? Sagli sollu daliyor namussuzlar.

Tanri vermesinde boyle bir durumla karsilasmaktan cekinirim. O yuzden bicak tasirim yanimda. Bagir, cagir, gurultu, vur falan baktin olmuyor, "benden gunah gitti" diyip donuveririm :rolleyes:.

Sayin @mariokaldato hocam, bir de su cantalari ayni denk getirseniz daha iyi olmaz mi? Iki pazar cantasi ya da iki sirt cantasi olarak. Ufaktan, biraz, hafifinden simetri hastasiyim sanirim :rolleyes:. Asimetriyi de cok severim ama bazen takiliyor gozume boyle.
Aslinda nasil biri, ne ("Ney" degil "ne" :ssrtcbya:) oldugumu ben de cozemedim sanirim daha o_O.

Geri