Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karar Veremiyorum Lütfen Yardım Edin Maksimum Bütçe 900 tl Acil...!!!!!!

Tepki
6
Forumda açtığım kaçıncı tavsiye konusu bilmiyorum ama lütfen yardım edin...

Bütçem 900 tl kaliteli ve iyi bir bisiklet almak istiyorum fakat bir türlü karar veremedim. Aslında 899 tl ye Rockrider 5.3 alacaktım ama kadrosunun kalitesi ile ilgili veri bulamadığımdan vazgeçtim sizden öneri bekliyorum. Tercih olarak Mtb ye daha yakınım ama şehir-tur bisikletide önerebilirsiniz.Hemen almak istiyorum bisikletimi sattıktan sonra büyük boşluğa düştüm. Yardımlarınıza ihtiyacım var.

Scudo
Tdl 1300 iyi pazarlıklıkla 900 Tl ye alınabilir

(link)

Size yukaridaki bisikletimi onerebilirim, kaliteli bir kadro ve ust duzey donanim...

Giriş seviyesi bir bisiklet sert kullanım için pek uygun değil daha çok ufak tefek arazi şartları için uygun.

şehir içi kullanım için yol lastiği takılmış,
arazi için kalın lastikleri de olan
süper akıcı speed 3000 var ankara batıkentte

(link)

@A.Tahsin

Ederi taş çatlasa 300 lira çelik kadro bisiklet. Senin 900 tl paran varsa sedona 721-731-729 a bak derim. Yada salcano insomnia serilerine bak.

(link) derim : )

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=113749 benim bisikletimi alırsanız max 700 TL ye sizin istedğiniz bisikletten daha üstün performans vereceğine eminim fiyat 600 TL 50 TL ye deore vites kolları alırsınız 2. el birde fren seti de arkadaştan alacağım mekanik disk fren yanında veririm fiyat yine sabit kalır :)

Sizin aradığınız özellikler nasıl olacak bilmiyorum lakin eğer yeni iseniz bu dalda ve genelde dağda taşta gezmicem diyorsanız sedona 321 olabilir.

yanıtlar için teşekkür ederim sedona 301 hoşuma gitti hem fiyatı uygun hemde şehir bisikleti bana daha uygun geliyor.

Geri