biraz uzun olmuş olabilir, ama okursanız ve fikrinizi belirtirseniz çok mutlu olurum. tecrübeler aktarılmak için var.
merhabalar herkese. direkt açıkça tüm beklentimi ve elimdeki imkanları yazmak istiyorum. geçen gün bisikletlerimi (2) sattım ve bir öğrenci olarak 3000₺ gibi bir miktar geçti elime. iki bisikletimi satıp tekte birleştirme planım vardı ki halen karar verme ve beklentimi anlama aşamasındayım.
öncelikle çok özendiğim insanlar var. berk okyay, özcan güler bunlardan başlıcaları. iki teker bir adam'ın transatlanticway serisi de içimi kıpır kıpır yapmıştı mesela. tam olarak tur bisikletçisi olmak istemiyorum, çünkü onlar nasıl rahatlarsa o nitelikte sürüyorlar. ben daha çok kendimi zorlamak ve limitlerimi keşfedip artırmak istiyorum. ama yarış bisikletçileri bunu sanki mesleğimmiş gibi ciddiye alıp kendimi aşırı pushlayarak da yapmak istemiyorum.
burada sizden isteyeceğim şey bisiklet tavsiyesi aslında. mtb'nin bana uygun olacağını düşünmüyorum. forumda Serhat abinin rc500 incelemesini okudum ve izledim örneğin. gravel de istemiyorum sanırım. 28mm lastiklerle bikepacking sürüşlerine çıkmak istiyorum. bütçemin üstüne çıkabilirim duruma göre.
her türlü bisiklet tavsiyenize, bu yolda nasıl bir yol izleyeceğim konusunda önerilerinize, görüşlerinize, tavsiyelerinize açığım. elimde para var, beklentilerim var, bisikletim yok kısacası

teşekkür ederim buraya kadar okuduysanız.