Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karayel'den Mavi BuluT'a ^^^^^^

Feyyaz Alaçam

Forum Demirbaşı
Tepki
612
merhaba arkadaslar... uzun bi süredir toplamak bekledigim yeni yoldasımı bitirdim...
önce size eski tourney-altus karışımı yoldasım KarayeL i göstereyim...

şimdide yeni kadrosu ve donanımı ile yazın yapacagım türkiye turunda bana eşlik edicek yürekli yoldasım Mavi Bulut'u taktim ediyorum sizlere...

LX ruble ve arka aktarıcım

deore dual kollarım

2008 vitra sele borusu

alt takım komple

2008 LX aynakol

baranetler(cok hafif)

Kızılderili stickerim

kendi resmim photoshopla yaptım :)

bisikletimin ismine ve kızılderili konseptine gelince.Mavi Bulut bir kızılderili kabilesinin sefinin ismi,onu özel yapan ''doga insanlara degil insanlar dogaya aittir'' cümlesini söylemesi...
yorumlarınızı bekliyorum sevgili bisiklet severler...

Scudo
Yeni bisikletin hayırlı uğurlu olsun. Karayel'in de güzelmiş ama mavi bulut ayrı bir güzel olmuş. tekrar iyi sürüşler, turunuzda başarılar.

• Beğen
Tepkiler: Feyyaz Alaçam
Güzel bir bisiklet olmuş, ismi de yakışmış. Güle güle kullan, turunda başarılar...

• Beğen
uzun yol için lastikler bana biraz kalın geldi ama çok güzel bisiklet. donanım benimkine çok benziyor. aynakol,kollar,maşa,ruble vs.
hayırlı yollar.Antalya ya bekleriz

• Beğen
Güzel bir bisiklet olmuş, hayırlı olsun .kazasız belasız Güle güle kullan,

• Beğen
Feyyaz gerçekten muhteşem yeni parçaların hayırlı olsun dostum benim yoldaşla seninkini tanıştırma ümidiyle Haziran'ı bekliyorum :) lastikleri ne almayı düşünüyorsun...

• Beğen
güzel yorumlarınız için cok tesekkür ederim... atahan07 antalyada görüşürüz umarım :)
lastikleri tura cıkmadan önce yeniliycem.1,35 yada 1.50 lik lastikler kullanıcaz... yorumlarınız benim için önemli arkadaslar.tekrar saolun :)

soy adımın "bulut" olması itibariyle bende çok sevdim Mavi Bulut'u.hayırlı turlar kazasız günler

• Beğen
Çok guzel bısıkletın, hayırlı olsun gule gule bın.

umarım muğladan geçerken görüşürüz mavi bulut güzel olmuş kazasız sürüşler dilerim

• Beğen
Çok güzel olmuş...Kazasız belasız sürüşler dilerim..

Merak ettimde arka vitesin kaç model?

• Beğen
Selamlar,
Bisikletiniz güzel olmuş tur için bizim yollarımızın durumunuda göz önüne alarak schwalbe marathon xr 2.00 hakkında ne düşünürsünüz. Daha dengeli ve sağlam olmazmı sizce.
Yolunuz açık olsun...

• Beğen
Çok güzel bir Sd-761 sahibi olmuşsun güle güle kullan.

• Beğen
hayırlı olsun gule gule eskit, uzun yolda semi-slick lastikler ve spd pedallar iş yukunu hafifletecektir.

• Beğen
Selam degerlı dostum Feyyaz bısıkletın gercekten cok guzel ve senın ıhtıyaclarına gore ıslevsel olmus yukselen kalıtenın dewamı ve kazasız surusler dılgımle. Mutlu kal...

• Beğen
sevigili felis911,umarım mugladan gecerken görüşürüz... szinle tanışmak bana mutluluk verir...

mert fr,arka arttırıcının modelini tam olarak bilmiyorum ama 2004 olsa gerek,cok deger verdigim ertugrul abim hediye etti,cok güzel calışıyor...

sevgili coşkun ayaz,lastik tavsiyeniz için tesekkür ederim,göz önünde bulundurucam,lastik gercekten cok önemli iyi arastırma yapmak lazım,cok tesekkürler

sevgili tuonela,verdiginiz bilgiler için tesekkür ederim,haklısınız,yavas yavas temin edicez...

cok deger vedigim bisiklet severler hepinize,güzel yorumlarınız ve ilginiz için cok tesekkür ederim...

öncelikle bisikletin çok güzel olmuş hayırlı bol neşeli geziler dilerim..
''doga insanlara degil insanlar dogaya aittir''
gerçektende çok güzel bir laf..! selamlar saygılar..

kazasız belasız sürüşler ,zevkli pedallar.hoş bisiklet olmuş.güle güle kullan

Geri