Road_Runner
Road Runner
- Tepki
- 24.856
- Bisiklet
- Cervélo
İspanyol motorsiklet üreticisi Alpha firması, bu alandaki tecrübelerini kullanarak bisiklet parçası üretimine de başlamaya niyetlenmiş ve damardan girmeye niyetli: Karbon rotor
Sektöre hızlı girmeye niyetliler ve Downhill bisiklet, MTB ve Yol bisikleti için olmak üzere farklı tiplerde rotor disk üretmiş durumdalar.
Alpha firması, karbon disk frenlerin daha zor aşınacağını, daha iyi tutacağını ve ısınmaya karşı da daha dirençli olacağını söylemiş...
(link)
Linkte mini bir instagram videosu da var. Bakılabilir
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Ben biliydim böyle olacağını
Ne dersiniz? Karbon disk fren tutar mı? Kullanılır mı? Yorumları alalım
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
İlk video düştü
Sektöre hızlı girmeye niyetliler ve Downhill bisiklet, MTB ve Yol bisikleti için olmak üzere farklı tiplerde rotor disk üretmiş durumdalar.
Alpha firması, karbon disk frenlerin daha zor aşınacağını, daha iyi tutacağını ve ısınmaya karşı da daha dirençli olacağını söylemiş...
(link)
Linkte mini bir instagram videosu da var. Bakılabilir
Ben biliydim böyle olacağını
Ne dersiniz? Karbon disk fren tutar mı? Kullanılır mı? Yorumları alalım
İlk video düştü