Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon jant çatlağı ile ilgili fikir

@Murat Cömez Ben yakın diye rodos bayisini aradım , teki için dediğin fiyatı verdiler fakat çember için 650 € dediler , bende onun için tamir yoluna gittim . İngiltere de (link) firmasına gönderdim bugün yarın geri gönderecekler . Gelince sonuca göre buraya son durumunu yazarım .

Scudo
Geçmiş olsun usta
Ne kadar yükselirsen o kattan da düşmesi yüksek olur derler ya aynen öyle olmuş
Sende bişey yoksa herşey çözülür usta

• Beğen
Tepkiler: Mesut DOĞRU
@esbike_gokay Sizi o zaman sormuştum bir iki yere randıman alamazsın dediler onun için sizin firmayı düşünmedim.

DSC_0141.JPG DSC_0142.JPG (link) firmasına gönderdiğim jantım tamir olmuş bir şekilde geri sapa sağlam geldi. Şuan sıkıntısız bir şekilde kullanıyorum.Yardımlarından dolayı tekrardan @Tunç Tuncay teşekkür ediyorum. Ön teker olmasından dolayı çatlaktan sonra oluşan fren esnasındaki vibrasyon kusursuz bir şekilde giderilmiş . Ekte jantın fotoğraflarını da ekliyorum. Görüldüğü gibi neredeyse belli bile olmuyor.

Bu arada Türkiye den Aktif Pedal dan Campangolo ürünü alacakların iki kere düşünmesini tavsiye ediyorum.

Koca koca firmalar bile bunu yapıyorsa biz kime güvenip ürün satın alacağız.Fabrikasyon bir hata olmadığı sürece bir haftalık bir jantın bir taşa çarpma ile kırılacağını sanmıyorum.100 liralık jant setimle kaldırıma çıkarken hızlı bir şekilde çarptım kaldırımdan sekip düşmüştüm akort bile bozulmamıştı kaldıki kaç bin tl lik bir jant çok daha dayanıklı olması lazım.En azından kırılsa bile müşteri memnuniyeti açısından yardımcı olmak lazım telefonlara çıkmayarak esnaflık olmaz

kurşun geçirmez dedikleri jantlar mı bunlar :eek:

@Edip Dinçer
İşe yaradı mı peki, tamirden sonraki sağlamlığından memnun kaldınız mı?

@Edip Dinçer
Bisikletten çok memnunum, yapandan yaptırandan Allah razı olsun :) sanırım bu kadro bana gelene kadar 5000km bile görmedi, bana geldikten sonra şuana kadar 5000km yol yaptım, her türlü yolda sürdüm, zorladım, hız yaptım vs... en ufak bir şüphe uyandıracak bir durum bile yaşanmadı, zaten karbonda problem olsaydı şu ana kadar kesinlikle belli ederdi, tamamen kırılmasa bile çatlak büyürdü. Kadroyu bilmeyen birisi ben söyleyene kadar tamir edildiğini anlamıyor bile.

@Eser Sevinç
Çok güzel. Kaçkar bisiklette yaptırmıştınız doğru mudur?

@Hayrettin

Evet Kaçkar'da. Ama hala yaptırıyor mu Aydın Abi bilemiyorum. O zaman da hatır, gönül işine yapmıştı.
Bu işten kendi kazandığı bir şey yok diye biliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Hayrettin
Geri