Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon kadro boya hatası mı normal mi? (Fotoğraf içerir)

@Yılmaz Uyar

Yorumunuzu saygi ile karsiliyorum.

Boya kismini neden 5 saniye düsündünüz de cevap vermediniz cok merak ettim, Karbon da boya karisimi varmidir?

Gelelim esas konuya, ben karbon uzmani degilim sizin gibi. Sadece lekerler hakkinda ben de merak ettigim icin bazi firmalara sordum ve yukari da yazdigim cevaplari aladim, sonra bi arastirma yaptim ve anlatiklari gibi her yerde de öyle yaziyor.
Ben ise sizin adinizi veya yanlis yazdiginizi hic bir yer de yazmadim. 3 sekil de örgüyle ben karbonun özünü, üretimini veya detaylarini anlatmaya calismadim, sadece üzerindeki leke gibi görülen dizaynini anlatmaya calistim. Yani arkadaslarin süpesi olmasin diyerek.

Kadrolarin nasil kaliplanmis oldugunu falan bilemem, sonucta ben o tür islerin uzmani degilim sizin gibi. Orta daki düz cizgiye gelince yine bilmiyorum ve siz biliyorsaniz neden bana soruyorsunuz, direk uzmanca anlatsaniz da baskalari da bilseye.

Ben de size bir soru sormak istiyorum, siz kac defa karbon kadro üretiniz? Bu kadar bilginiz var ise bize karbon incelemesi diye bir konu acin bizler de ögrenelim. Ama actiginiz konu lutfen kendi bilgileriniz olsun, youtube yada google bilgileri olmasin.

Saygilarimla.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@Murat Cömez
Murat'cım iyi niyetinden en ufak şüphem yok, öyle olsa konuyu cevaplamam. Fakat bir önceki mesajında öyle yazmızsın ki, sanki bizim yaptığımız açıklama hatalı gibi olmuş. Önceki mesajla, bu mesaj arasında 180 derece fark var. Bforumda yardımcı olmak istediğine eminim, bundan şüphem yok ama konuları ve cevapları daha basit ve sade şeklide değerlendirmek gerekiyor.

Uzun zamandır bu forumdayız, sizin bazen Türkçe anlama ve Türkçe anlatma sorunu var; Sebebi konuları acele şekilde ve tam olarak çözmeden, uygulamaya girişmen. Buna empati yapıyoruz; Yoksa niye her konuya cevap olarak paragraf dolusu yazı yazalım!

Tren kaçıyor, bazı şeyleri çokta takmamak gerekiyor... Selamlar...
jordan23.jpg

Dikkate alıp cevap veren herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Yanlış anlamak, anlaşılmak insan fıtratında var, önceki yanlış anlama ve sert sözlerim için @Murat Cömez ağabeyden özür dilerim. Gençliğimize vermesini temenni ediyorum. Herkese iyi günler diliyorum.

@mariokaldato
bu şarkı asıl şimdi patlar, çok fena sevgi ve dayanışma ortamı olmuş sonunda :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geçen gün bisikletimi detaylı temizlemiştim bende bu izleri bir iki yerde gördüm, daha çok yuvarlak dönüşlere denk gelmiş benim Sensium 300 modelinde.
Arkadaşlara danıştığımda normal olduğunu söylediler, başka marka kadrolara da baktım, belli belirsiz noktalarda olabiliyor.
Ancak bunu görebilmek için en azından benim bisikletimde, güneşe doğru öyle bir açıda tutmanız lazım ki belli olsun.

Kafaya takılacak bir şey değil bana kalırsa. :)

Geri