Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon kadro boya - sticker?

Guanzo45

Aktif Üye
Tepki
73
İsim
Mehmet
Başlangıç
2013—14
Bisiklet
Ghost
Bisiklet türü
Diğer
Arkadaşlar karbon kadro boyama - logo baskısı yaptırmak istiyorum nereden yaptırabilirim acaba? Manisa'da yaşıyorum İzmir'de var mıdır acaba bu işleri yapan airbrush atölye falan?

Scudo
(link)
İzmir'e kadar gelmişken Kuşadası'na da gelirsiniz diyerek paylaştım, Murat abi oldukça güzel işler çıkarıyor. Kendiniz gelemezseniz bile konuşup kadroyu kargolayabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
İzmir çevresinde karbon kadro boyama, sticker, airbrush gibi işler yapan atölye var mı?

Brelis den kadrom için boya teklifi geldi.16.000 TL-18.000 TL arası gibi bir ücrete çıkara dedi. :D Bisiklet mi alıyoruz diyemedim 😎

Emeğe saygımız sonsuz ancak bir bisiklete ne kadar boya gider Allah aşkına.

Brelis den kadrom için boya teklifi geldi.16.000 TL-18.000 TL arası gibi bir ücrete çıkara dedi. :D Bisiklet mi alıyoruz diyemedim 😎
Bizim takımda Doğanay Abi var, o boyuyor. Düşünürsen iletişimini sağlarım

• Beğen
Tepkiler: TeamO2.cc
elimde cannondale karbon maşa var . takacağım bisikletin rengiyle hiç uymuyor . ama nolur nolmaz başına birşey gelir diye öyle uyumsuz kullanacağım. ya da sulu kaplama yaparım

Bizim takımda Doğanay Abi var, o boyuyor. Düşünürsen iletişimini sağlarım
Olabilir tabi. Kendisinin yaptığı işleri görebileceğim bir mecra var mı acaba ?Teşekkür ederim.Saygılar....

(link)
Murat abi de güzel işler çıkarıyor bilginiz olsun

• Beğen
(link) Kendi bisikleti de dahil bisiklet boyadıkları oluyor. Temelde Oto boya ve işlemi ile uğraşıyorlar ailecek. Karbon kadro boyayıp boyamadığını sordum yine de ulaşmak isterseniz bakabilirsiniz.

Dosyalar

• 1.JPG
    1.JPG
    59,9 KB · Okunma: 32
  • 2.JPG
    2.JPG
    46,3 KB · Okunma: 32
  • Beğen
Üzerine 3-5 bin koyarak araba boyatılır vallahi..

• Hahaha
Geri