Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karbon maşa

Kayıt
12 Ekim 2014
Mesaj
40
Tepki
5
Yaş
54
Şehir
İstanbul
İsim
atilla koşan
Slm arkadaşlar, karbon maşa lı şehir-tur bisikletine ön bagaj takılır mı? Takan arkadaşlarımız varsa yorum yapabilirmi. Konuyla ilgilenen herkese tşkler.
 
Scudo
Bu tur bisikletlere yuklenilmez tasıyacagı kapasite bellidir heleki on karbon masaya hiç yuklenilmez malesef...
 
karbon parçaya kesinlikle bir şey takılmaz. hele ön maşa ise o iş çok daha tehlikli. birde sizden ricam kelimelerde ünlü harflere de yer verin.

daha deneyimli beyler var forumda, yardım ederler bence yakında.
 
Sarper bey, trek fx 7.4 bakıyorum, maşa karbon ve ön bagaj için delikler var, ne diyorsunuz bu konuda
 
Aman sakın uzak dur !!! Bundan 2 üç yıl önce kullanmış biri olarak yükleme yapma Edirne istikametine ilerken birden takla atmama maşanın iç sağ bacağıma saplanmasına sepep olmuştu karbon güzel ama yarış kadrolarında
 
Lemi kardeşim,inşallah bu kazadan kalıcı bi hatıra kalmamıştır sağ bacagında.birden takla atmanıza sebep olan şey neydi acaba? ani frenleme,taş,kasis,maşa kırıldı v.s birde karbon maşa ve ön bagajınız mı vardı?
 
  • Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Ağır Yüklü gidon çantası vardı arkası fazla yüklü değildi. Yanlış hatırlamıyorsam Babaeski Edirne il sınırları icerisinde Kuleli Köyü Necatiye köyleri arasında yokuş aşağı hızla inerken minicik bi taş parçasının üzerinden geçmiştim kafamda uyduruk basit kasklardan vardı. Ve durum vahim seyir halinde yoldan geçen araçlar olmasa ne ololurdu hic bilmiyorum 9 ay hiç birşey hatirlamadim
 
Bu olay olduktan sonra bisiklete küstüm birazda çevremdeki insanlar etkili oldu daha sonra formumu kaybettim. 64 kilodan normal kiloma geri dönüş yaptım biraz fazla old .: )
 
@Lemi Öztürk

Lemi dostumuz olayı özetlemiş. bence biraz daha ayrıntı verirse forum üyelerine bir içtihat oluşturmaları bakımından oldukça yardımcı olur. Turun selameti bakımından karbon maşalı tur bisikleti düşünülmese çok iyi olur. Bu karbonun kırılacağı anlamına geldiği için değil kırılma ihtimalinde başa çıkılamayacak sorunlar doğuracağı nedeniyledir. Lemi dostumuz böylesi bir olayı birebir yaşamıştır. karbon maşalı fitnes bisikletler şehir koşullarında hızlı ulaşımı sağlamak amacıyla üretilmiş bisikletlerdir.
 
  • Beğen
Tepkiler: Yoldakiseruven
Geri