mcyavuz
Üye
- Tepki
- 79
- İsim
- mehmet yavuz
- Başlangıç
- 1987—88
- Bisiklet
- Merida
- Bisiklet türü
- Cyclocross
Üzücü.Bizim evin oralarda (Sancaktepe, adam düdüklediğimiz yerler) bi gün telefonla konuşmak için durdum yolun kenardında, 10-12 yaşlarında ağzında sigara bi çocuk geldi, “abi 50 lira var mı bu pisket” dedi, “yok be çocuğum o kadar pahalı değil bu, taş çatlasın 7-8 bin yapar anca” dedim, “satsana o zaman bana” dedi, yavrum sen bu bisiklete binebilir misin hiç” dedim (bende boy 194 çocuk olsun olsun 140 falan), “o zaman seni de z*keym pisketinin de a*una goym, ecdadının da g*tüne sokaym” dedi sigarayı üstüme fırlattı döndü gitti
iyiki had bildirmediniz zira arka planda muhtemelen 10 15 kişi pusuda bekliyordur! ayakkabı boyacısı çocuk abi boyayayımmı dedi yok abicim saol dedim,fırlama geldi ayakkabıma koyu renk alakasız bi boya sürdü kaşla göz arasında,hadi şimdi boyatma bakalım gibi bir laf etti benim asfalyalar attı tabi gel lan buraya eşşoğlu demeye kalmadan hop birader napıyon el kadar çocuğa falan derken herifler keko oldular 10 kişi etrafımda çete yani anlayacağın.Bizim evin oralarda (Sancaktepe, adam düdüklediğimiz yerler) bi gün telefonla konuşmak için durdum yolun kenardında, 10-12 yaşlarında ağzında sigara bi çocuk geldi, “abi 50 lira var mı bu pisket” dedi, “yok be çocuğum o kadar pahalı değil bu, taş çatlasın 7-8 bin yapar anca” dedim, “satsana o zaman bana” dedi, yavrum sen bu bisiklete binebilir misin hiç” dedim (bende boy 194 çocuk olsun olsun 140 falan), “o zaman seni de z*keym pisketinin de a*una goym, ecdadının da g*tüne sokaym” dedi sigarayı üstüme fırlattı döndü gitti
Ülke insanının bazı kesimleri gittikçe pisleşiyor.iyiki had bildirmediniz zira arka planda muhtemelen 10 15 kişi pusuda bekliyordur! ayakkabı boyacısı çocuk abi boyayayımmı dedi yok abicim saol dedim,fırlama geldi ayakkabıma koyu renk alakasız bi boya sürdü kaşla göz arasında,hadi şimdi boyatma bakalım gibi bir laf etti benim asfalyalar attı tabi gel lan buraya eşşoğlu demeye kalmadan hop birader napıyon el kadar çocuğa falan derken herifler keko oldular 10 kişi etrafımda çete yani anlayacağın.