Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karda bisiklet sürmek

Scudo
@OsmaniyeRehber kayıyor kayıyor ama buralara foto çekmek için girdik denemek için sürdük sadece, araç yolu açık yoksa yani :D

Yarın fotoğraf çekimine gideceğim, bugünden bir gidip bakayım yollara dedim. 20km sürüşten sonra baktım ki bisikletin vites aksamı donmuş. Koca tepeyi 2-1 -biliyorum, önerilmez ama ön vites 2'de donup kalınca başka çareniz de kalmıyor.- çıkmak zorunda kaldım. Ama her şeye rağmen güzeldi diyebilirim karda bisiklet sürmek.

• Beğen
Tepkiler: phardon
Ben 2.2 dişli tekerli dağ bisikletimle çıkmaya cesaret edemiyorum karda, siz incecik tekerleri olan yol bisikletleriyle çıkabiliyorsunuz ya gerçekten hayret ve takdir ediyorum.

Bu tamamen istemekle ilgili cesaret ya da takdire gore bisey yok :) gayet zevklidir deneyin derim

@maboc herhangi bir dolasim rahatsizligi yoksa bir kac gun surdukten sonra alisiyor insan. yeter ki hergun duzenli olarak bisiklete binin. norveclilerin bir sozu var soguk hava yoktur sogukta giyinmesini bilmeyen vardir diye :)

• Beğen
Tepkiler: cngz
Haydi bakalım kış yolcuları gösterin kendinizi karlı günler başladı..
Kar suyuna karşı bir önlem alıyormuyuz?

yağsada sürsek :) 700x28 lastikli v frenli bisikletimle çıkıcam acaba kaç kere düşücem :)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
o kadar çok kar yağdı ama ben hiç bisikletten inmedim günde en az 45 dk sürmeye devam ettim :D

Evde trainer var kimseye söylemeyin :D

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Bisikleti ağız tadıyla sürmek için vizelerin bitmesini bekledim. Dün yağmur yağdı bugün ise kar şuan Erzurum'dayım ve muhtemel son kar yağışıydı bu. Kaçırmak olur mu hele ki o kadar heves etmişken giyindim kuşandım ve daha bahçeden çıkamadan bisiklet ben gitmiyorum diye arak diretmeye başladı zorla kulağından çekerek çıkardım yola :)

Bu arada yerde 10 cm hala yağmakta olan kar var. Pedala yüklendim ve olan tek şey tekerin olduğu yerde dönmesiydi bizim oğlan hala ayak diretiyor anlayacağınız :) Biraz sürdüm ama daha yolun sonuna gelmeden ön teker kendi halinde arka teker ise her pedala basmamda yanıma gelmeye çalışıyor. Vazgeçsem mi derken devam etmeye karar verdim ve yaklaşık 10 km sürdüm

Biraz sürdükten sonra dişlilerin arası doluyordu ve sürekli vites değişmeye başladı eve gelene kadar tüm dişlilerin arasını doldurdum ve fren denilen birşey yoktu basıyorum sanki konuyla alakası yok gibi devam ediyor. :)
Öyle buz tuttu ki bisiklet banyoda sıcak suyla yıkamak zorunda kaldım paslanmasın diye ve zincirde yağ falan kalmadı .

Sonuç olarak uzun mesafe sürülemesede aşırı zevk aldım:):):):):)IMG_3909.JPG IMG_3904.JPG

Geri