Burak B.
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.960
- İsim
- Burak
- Başlangıç
- 1995—96
- Bisiklet
- Specialized
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Çorba olmuş burası.. Okurken rahatsız oldugum kısımlarda var, rahatsız olmadıklarımda. Bende doğuştan işitme engelliyim, her 2 kulaktan 90db üstü kayıp var. 2 kulaktan cihaz kullanıyorum ki normal bir hayat yaşıyorum. Engelli oldugumu sonradan farkedenler şaşırıyor
12yıllık H sınıfı ehliyetim var, 140hplik klasik aracımda var, 5 yıldır bisikletle hergun işe gidip geliyorum, bugune kadar binlerce km pedalladım. Korna sesleri, motor şakırdamaları, zincir seside duyuyorum e ne yapayım? Türkiyede saçma kurallar var elbet özellikle işitme engellilere araba ehliyeti ve motor ehliyeti yasah demeleri aklım almamıştır ki oysa 2 teker üstündeyken özellikle belli hızdan sonra rüzgar sesinden pek bişey ayırt edilmiyor. Kask aynası ve otomabilde dikkatlice aynaları kullandıktan sonra hiçbir sorun yaşanmaz. 13yıllık araba kullanıp 1 kere kazaya karıştım oda annemin oğlum müzik değiştir dediğinde teybe baktıgım an, onumdeki araç aniden durmuştu
Yalnız müzikle araba kullanmıyorum sevmem özellikle şehir içinde. Şehirler arasında açarım sebebi, şehirdısında çok dikkat istememesi, Bisiklet sürerken hiçbir zaman dinlemem özellikle şehiriçinde.