Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

KARGO dan bisiklet geldi ama :(

bahsedilen vida o alttaki siyah vida

Scudo
Fren ayarını anlatırken bahsettiğim civata o gösterdiğin fotoğraftaki dibinde mavi stop screw sürülmüş civatadır.Kısaca dibi mavi boyalı gözüken civatadan yukarıda yazdığım şekilde ayar yapacaksın....

:D su an bir elimle yazıyorum sonuc mükemmel :D iyi yönde ilerleme var hiç olmassa bir tanesinin janta uzaklığı değişti :D

Sevgili arkadaşım şahsi olarak almayın ama genel bir uyarı;

Bisiklet evde kurulup hobi olacak bir maket gibi kurulamaz. Can taşıyan mekanik bir alettir. Dikkatle monte edilmesi gereken tekerlek millerini -quick release- takamamanız ciddi risk ile bisikleti "topladığınızı" gösteriyor.

Boynu, gidonun (+) işareti ortada olarak takmanız yetmez. Kaldı ki o boynun civatalarının bile sıkılmasının bir metodu, sırası ve uygulama kuvveti vardır.

İlk fırsatta modern bir bisikletten anlayan; ki Mersin'de iyi mekanik abilerimiz var, götürmeniz.

@Aybars Öge Sürücü

ya benim amacım zaten evimde kurup işi bitirmek değil, benim amacım bisiklet tek parca halinde en azından Tarsustan Mersine tren ile (15dakikalık yol ama bisiklet tek parca olmadan olmaz) gidebilecek bir vaziyete getirmek idi. Tabiki düzgün bir yere gidip gerekenleri yaptıracağım ama su an bulunduğum yerde bildiğim kadarı ile temiz makul bir bisikletçi yok.

Geri