Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karşımıza Gaspcı- Hırsız vs çıktığında ?

Scudo
İstanbul için öyle olmalı ama kalabalığın olduğu bir yerdede gaspçıların önünü kesmesi daha düşük bir ihtimal....

tatlım o zaman hemen aiki do öğreniyosun...istanbul da ali san uludağ ın dojolarından birine gidebilirsin...şaka bir yana hem sağlık hem de gerekli hallerde kendini savunman için bu sporu sürekli olarak yapabilirsin ama unutma ilk aylarda çok sıkılacaksın, çünkü bu süreçte önce nasıl düşmen gerektiğini öğreneceksin...ali san uludağ, benim de senseim di, bu konuda ve türkiye çapında yetkin bir kaç isimden biridir...ama dikkatli olmaya devam :)

Sprey meselesi açılmışken ,, spreyi sıkmak için zaman bulurda adamı gözyaşları içerisine boğarsam bununla yetineceğimi hiç zannetmiyorum :)

silah bıçak hiçbirşey dinlemem ölmekten veya yaralanmakran korkmuyorum direkt saldırırım.. ikimizden biri kaybedene kadar bisiklet üstündeyken kendimi çok güçlü hissediyorum.. ...:boese157: :boese157:

@TOPlama_bicycle

Buda başka bir çözüm :) ya hep ya hiç....

walla arkadaşlar ben bu spreyi kendimde de arkadaşlaımda da denedim...hiç umulmadık anda sprey yerseniz enim olun 30 dakkaya kadar etkisiz kılar...ama hazırlıklı olunur gözler kapatılır ve nefes tutulursa 15 dakka cıvarı insanı yere yığar...rüzgarada dikkat edin size karşı rüzgarda kullanmamaya çalışın yada kendizi korumaya çalışın...bu spreyler saldırgan köpeklerede bire bir..ama ben kıyamıyorum köpeklere,daha doğrusu korkuyorum gözleri kapalı catteye atlar diye..sonra aaba falan çarparsa allah korusun........

2, 3 kere bu yol kesme olayları başıma geldi, ve bir keresinde 5 YTL mi kaptırdım:)..Sinirden ağlayarak sürüyordum bisikletimi..2 tanesi aynı yerde oldu.

Üsküdar'dan Harem'e doğru giderken 3 kişi olan tinerci kafilesinden biri, üstüme 'çakı' attı..Neyseki, telaştan filan olsa gerek açmayı unutmuştu heralde 'çakı'sını..Üstlerine sürünce panik yapıyorlar..

Şimdi, sabah erken çıkacak isem, küçük olaylara karşı biber gazı, olurda olay büyürse diye birde bıçak bulunduruyorum formamın cebinde..Bıçak, tamamen göz korkutmak içindir yalnız, kesinlikle kullanmam söz konusu olmaz..

@Bulunmaz

Bıçak cebinizde olduğu sürece ve siz onun üzerinde olduğunu bildiğiniz zaman kesinlikle korkutma amacıda deseniz Allah korusun hiç ummadığnız zaman çıkartıp sokarsınız. Çünkü benim mahallede en iyi arkadaş en iyi arkadaşı bıçakladı ve kalbine kadar geldiği için öldü, diğeri ise hapse girdi. bence taşımayın, şeytan aklınızı çeler, zaten psikologların dediğine göre bıçaklama ve silahla vurma 1-2 sn.lik bir olay ve 1. sn.'den sonra pişman oluyorsun ama adamı bıçaklamış oluyorsun. En iyisi Nato göz yaşartıcı sprey daha önce linkini vermiştim. Allah böyle olaylar yaşatmasın dikkat edin arkadaşlar. Uzaktan tinerci vs. gördünmü karşı yola geçin, daha yaklaşmamışken hızlanıp yanlarından geçin ne bileyim bu tip önlemler alınabilir

• Beğen
Tepkiler: oha
@oxsy

biber (göz yaşartıcı) spreyi hiç bir zaman yanımdan ayırmam hatta okula bile götürüyorum o derece yani:)
evet ama dediğin gibi olursa kol, bacak vs. kırmadan da bırakmam:Skull-175 :)

Karşıma gaspçı çıkacağını sanmıyorum :) ama çıkarsa heralde döverim hehe...
Göz yaşartıcı sprey de neymiş :)

bisikletten iner bi elime kaskı alır bi elime seleyi alır kovalarım:D yada bisikletle ezerim:D

@çağatay_çankaya

hocam kask işi harbiden olabilecek bişi sert sert geçirirsin ama sele biraz uzun surer:D

krom çelik üç adet 30 cm çubugu aralarında 3 bakla zincir olacak şekilde biribirine kaynattır sonra katla ve gidona bir lastikle tuttur gerektiginde kullan fazla hızlı vurma öldügünde türk ceza kanunu bunları adam sayıp sana ceza verir

@everon

yahu durun sakin olun tamam adam suçluda biz cani değiliz bak sprey güzel spreyi sık sonrada biraz hırpala yeter yahu daha ne yapıcan uymayın siz onlara :)

@mecaoz1

uzun sürmez korkma o sinirle kelepçeyi açmayanla sele geliyor zaten sonra sele borusunda seleyi tutunca balta gibi oluyor. kaskla 5 kere vur yada sele ile 1 :D:D:D

erkeklerse 2 şer 2 şer gelsinler üzerime :) gezilerde yada antremanlarada gasp değilde laf atma ve çatma tarzına çok olayım oldu.bu yaşta bisiklete biniyoz diye çocuk falan sanıyorlar sanırım.ama ne bilsin 1 manyağa çattığını.hep pişman olmuşlardır allaha şükür.

hakiki imanı elde eden adam dünyaya başkaldırabilir...(badeüzzaman said nursi)

Bana gaspçı denk gelmedi ama tinerci 3 kişi falan eve dönerken yolumu kesmek gibi bi hata yaptı bilmeden.Yaptığım şey karşıdan gelenleri görünce aşağı yukarı tahmin edip üstlerine giderken sele kelepçesini açtım.(zaten 31.8 boru:D) Aynen birer sert bacaklara darbeden sonra köprüden yokuş aşağı sele elimde trial ciler gibi bastım ve kaçtım.Bir dahada kolay kolay 11 civarında o köprüden geçmem.Tinerci değilde gasp çetesi falan olsa yapabilcek tek şey ters yönde kaçmak yada üstlerine hızlı bir şekilde bisikleti sağlam tutarak sürmek olacaktır dirsekleri yada gidonu ne denk gelirse artı vurur geçerim heralde duruma göre birşeyler düşünülür.Zaten o an gelince insanın aklı çok hızlı çalışıyor.Eeee kolay değil peşinizde yusuf önde siz arkada gaspçı.:D(İsmi Yusuf olan arkadaşlar alınmasın özür dileyerek yazıyorum..)

üstüne üstüne sürerim saten kaçar herhalde o kaçmassa ben kaçarrım

Geri