Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Karşıya geçmek

A

Anonim

Silinmiş hesap
Arkadaşlar Anadolu yakasından avrupa yakasına nasıl geçeceğim İzmit ten esenler forum İstanbula gitmek istiyorum.
 
Scudo
Pendik yada Bostancıdan Deniz Otobüsleri Yenikapıya geçiyor. Yenikapıdan Aksaraya çıkıp vatan caddesine giriş yapıp aynı istikamette gitmeniz gerekiyor. Bu kısa bir yol olur.

Yada Haremden, Kadıköyden de vapurla geçebilirsiniz. Bu defa ya unkapanı veya daha zevki bir güzergah istiyosanız cağaloğlundan sultanahmet üzerinden de gidebilirsiniz.Ana arterler dışındaki seçenekler kafanızı kariştirabilir.
 
2 hafta önce aldıklarına şahit oldum ama deniz otobüsünün arka tarafına bıraktırdılar. Yani açık alana. Belki görevli insiyatif kullanmıştır. IDO yu arayip sorabilirsiniz. Bence sorun çıkmayacaktır.
 
ben de kocaeliden çıkıp istanbul avrupaya gitmek istiyorum. amacım yüzlerce km yapmak değil. zaten bulunduğum yerden istanbul anadolu epey mesafe. en yakın nerden bi vasıtaya binip avrupaya geçebilirim? hangi güzergahtan gitmeliyim?
 
Bisikletsiz gidecekseniz bence en kolay ve manzaralı yol ;
Kadıköyden veya Haydarpaşa'dan vapurla karşıya geçin (Eminönü, Karaköy, Kabataş) Tramvay durağından Zeytinburnu istikametine giden tramvaya binin. Yusufpaşa durağından Metro aktarması yapın. 500mt kadar yürüyeceksiniz, M1 tabelalarını takip edin. Metroya bindikten 5 durak sonra Forum İstanbul durağında inersiniz. Yaklaşık bir saate gitmeniz lazım bu yolla.
 
Geri