Scudo Sports

Kartal sahil yolunu Allah bildiği gibi yapsın

böyle durumlarda ben direk ya yola yakın olan bisiklet yolunda gidiyorum yada yoldan sağ şeritten basıyorum

Scudo
çok geçmiş olsun Serdar Bey.Pendik ve Kartal civarları maalesef mangal yeri olmuş ve çok kötü bir görüntü oluşturuyor. Haftasonu o rotada bisiklet sürmek çok zor.Bu durum İzmir için de geçerli,Konak da olan mangallar en son Göztepe'ye doğru uzanıyordu.
İnsanların kolayına geliyor deniz kıyısına mangalını alıp yapmak, halbuki Pendik'de, Tuzla'da Şekerpınarda piknik yapabilecekleri yerler mevcut.
Orda birisine çarpsanız sonra da bisikletlilere düşman olurlar, yarışçı mısın bu kadar hızlı gidiyorsun vs vs. klasik lafları duyarsınız.
Zor iş bu memlekette bisiklet kullanmak.

Çok geçmiş olsun insan kendi başına gelmiş gibi üzülüyor ve sinirleniyor gerçekten.
Zaten 2 tane olan köprünün(2 ayağı da şehir merkezlerine çıkar onu anladık trafik var)3.dikmek için(2 ayağı da köylere çıkıyor köylülerimizin köprüye ihtiyacı vardı zaten)(1.600.000 AĞAÇ)kesen bir belediyecilik ve hüküm etme zihniyetinin ve sisteminin içerisinde bu ve buna benzer kazalara şaşırmamak lazım.tekrar geçmiş olsun...

Geçmiş olsun kardeşim önerim bütün arkadaşlara;sahildeki bisiklet yolu bostancıya kadar güzel en azında burdaki insanlara mangal izni verilmiyor ve insanlar anlayışlı.Ama bostancı iskelesi sonrası sahildeki bisiklet yolunu kullanmayın hafta sonları özellikle asfalt yolu kullanmanızı tavsiye ederim.Bol pedallamalar...

Geri