Scudo Sports

Kartal

Herkese merhaba, adım Mesut. Doğma büyüme Kartal'da oturuyorum.
Soğutma firmasında Proje teknikeri olarak çalışmaktayım.
Uzun yılların ardından Carraro Sportive 225 bisikletimi aldım tur ve hafta sonları gezi tekliflerinizi bekliyorum :)

Scudo
Arkadaşalrdan Anadolu yakasındaki aktif gezi ve tur amaçlı grubumuz var bekleriz.

(link)

• Beğen
Tepkiler: bsklt07
@NdmBLT

Bir şeyler yazdım ama sildim. Kalp kırmanın alemi yok. Kırılsam da. Çıktım gruptan.

Bu grubu burada paylaşan kişinin (alıntı yaptığım kişi) forumdaki tek mesajı bu mesaj bu arada.
Dikkate alınası...

Hocam 30 Ağustosta bayrak ve birkaç bisikletçi ile Kadıköy'e gideceğiz Katılacak arkadaş var mı?

Evet sevgili arkadaslar öncelikle hepinizi sevgi ve saygiyla selamlamak istiyorum..
ne kadar zor bir Is yaptigimizin farkindayim. Bazen meslek olarak bazense amatör. yillarini veren kariyer Hic bitmicek gibi gelebilir ama bu yüksek seviyelerde yarismak Hicte Kolay degil.
Bu düsünceden yola cikacagim.
Acaba sizde düsünmedinizmi Eski Idol olan BİSİKLET ciler simdi ne Is yapiyor.
Yorumlariniz icin sündigen Tesekkürler ederim.

Düştüm kolu mu kırdım ama hortlatmadım bisiklete devam ettim.

Senin hortlatma nedenin nedir yiğidim @muhiddin

Yalnız hiç bu kadar havalı sigara içen şempanze görmemiştim. On numara avatar. :)

@Mhmm@

ahah eyvallah:) şempanzem öyledir çok havalı cugara içer:) can sıkıntısından hortlattık.

• Beğen
Tepkiler: Muhammet Ağrı
@aslan asker

Şuan 70 yaşındasınız. Hala sürüyor musunuz =)

Benve biran önce başalayıl antrenman yapıp kendini geliştirmelisin

Hayırlı olsun
Bisiklet yoluna parketme işi heryerde var

Selamlar Uğurmumcu dan?

Merhabalar
Ben de Kartal da oturuyorum. Sahil yolundan gidebildiğim kadar gidiyorum. Aynı istikamette olanlarla beraber sürebiliriz

• Beğen
Tepkiler: Muhammed93
Kartal'dan herkese selamlar :) Haziran ayından,bu zamana kadar 1500 km'ye ulaştık..çok daha iyi olabilirdi :)

Son düzenleme:
Merhaba, araniza hos geldim diyorum :) Bianchi rcx mtb ile aydos ormaninda turlar yapiyorum. Bisiklet sevdasina yeni basladim basimdan bisikletcilerle iyi/kotu olaylar gecti. Ama mtb yapan arkadaslarla tanismak isterim.

Merhaba arkadaşlar bende kartal soğanlıktayım... :harika:

Geri