Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kartal'da Şirin Bisiklet'ten uzak durun!

Çekinmek yerine hakkınızı aramanızı takdir ediyorum, istediğiniz sonuca da ulaşmışsınız daha ne olsun :)

• Beğen
Tepkiler: yusuf340809
Scudo
@selket
İlk başta çekiniyordum da forumdan bir arkadaşımız cesaretlendirdi sağ olsun.

Önceki sayfaları yeni gördüm durum çok can sıkıcı olsa gerek, bu adamı işletip o tehdit olayından pişman olmasını sağlayabilirim isterseniz

Hatta ileri gidip sizden özür bile diletebileceğimi düşünüyorum

@selket
Pişman olmuştur çoktan :) ihtiyacım olursa mesaj gönderirim :D

@yusuf340809
Tamam Çekinme istersen gerek ses değiştirme gerek sahte numara bunlar benim işim :D

@yusuf340809 Firmayla yaşadığınız sorunu dile getirirken daha düzgün bir üslup kullanmanız gerek. Burada fikir beyan eden arkadaşlara "Senin kimin tarafında olduğun belli, sen kimin adamısın?" tarzı sözler sarfetmek ve tanımadığınız insanları bu kadar kolay suçlamak doğru değil.

İnsanlar doğal olarak sizin tek taraflı anlatımınıza şüpheyle yaklaşıyor. Bu tür olaylarda her iki tarafı da dinlemek lazım; tek bir tarafın beyanına dayanarak yorum yapmak ve karşı tarafı topyekün suçlamak hatalı olur.

Naçizane fikrim, eğer insan ilişkilerinizin tamamında böyle bir yaklaşım sergiliyorsanız, hayatınızın geri kalanında da bu yaşadığınıza benzer birçok sorunla karşılaşacaksınız. İğneyi kendimize, çuvaldızı başkalarına batırmak lazım. Firmayı fırsatçılık yapmakla suçlamadan önce, "Bana ücret iadesi seçeneği sunulmuşken, acaba ben 400 TL iade isteyerek fırsatçılık yapmış olmuyor muyum?" diye kendi kendinize sormanız lazım. Genç yaştasınız, bazı şeyler yaşayarak öğreniliyor. Umarım bu söylediklerimi bir ağabey tavsiyesi olarak kabul edersiniz.

Merak ettiklerim şunlar. Sizi dövmek(yada her ne yapacaksa) isteyen biri, neden çalıştığınız yeri bulup öyle dövsün. Neden hazır siz de oradayken dövmeyip üstüne birde para verip sizi göndersin? Daha önce birini tehdit edecek kadar ileri gittiğiniz herhangi vakada, o kişiyi hak etmediği oranda iyilik yaparak yanınızdan gönderdiniz mi?

Esnaf ile diyaloğunuzun size ait kısmı biraz fazla muallak. Esnafa ait kısmı ise haddinden fazla abartılı... Mübarek Ramazan vakti sadece siz öyle dediniz diye forumun yarısı esnafı sallandırmış. Keşke ilgili esnaf kendini savunabilecek pozisyonda iken ithamda bulunsaymışsınız.
Zira birde ürünü hak ettiğinden düşük fiyata almışsınız. Şahsi görüşüm ürünü hakkı olan ücretten daha azına mal edip, beğendim, iade etmedim gibi bir açıklamayla işinize böyle geldiğini ifade ederken, çalışma şekli itibariyle etik davranmadığı için eleştirdiğiniz ve ifşa etmeye çalıştığınız kişinin kendisi olmuşsunuz. Kaldı ki sizinle aynı düşünceye sahip olmayan arkadaşlarımız konuda fikirlerini beyan ettiklerinde onlara tepki göstermişsiniz.
Gerçekten mağdur musunuz?

• Beğen
Tepkiler: GencerGümüşay
@selket

@selket
@selket

Sanırım ne yazdığının farkındasındır, şayet değilsen. Başına dert almadan önce farkına varman faydana olur. İnternet ortamına gelişi güzel herşeyin yazılamayacağını, erken yaşta öğrensen iyi olur. Sahte numara ile aramayı meziyetmiş gibi anlatmanda cabası.

Son olarak, bu konuyu firma dahil herkesin okuduğunu hatırlatayım.

@Erdal YILMAZ okuyanlar citti olmadığımı anlıyacaklardır umarım.(anlamazlarsa da sonundaki sırıtma":D" dan espri olduğunu anlamalılar) firma okuyor demişsiniz ne olucak beni de mi tehdit edicekler araba altında kalma gibi şeylerle

@selket

Şaka veya ciddi yazdıklarınız burada. Yarın bir gün firma benzer bir olay yaşasa ve hukuki süreç başlatsa, bu mesajı yazdığınız ip adresine kadar her şey tespit edilebilir. Bu yüzden daha dikkatli yorum yapmak gerekiyor.

Bizler olayı tek taraflı okuyup yorumluyoruz, firma gelip konuya bir şey yazmış değil, ne yapıp yapmaycağını da kendileri bilir.

@Erdal YILMAZ
Firma yerine siz açıklama yapmıştınız zaten :) İnkar edebilecekleri ve ya hak iddia edebilecekleri bir konu olsaydı size gerek bıraktırmadan burada açıklama yaparlardı :D

• Beğen
Tepkiler: selket
@yusuf340809

Siz işinize gelen mesajları alıntı yapmaya devam edin. Şahsım adına gerekli açıklamayı, daha önceki mesajımda yaptım. Ama siz, ben dahil bir çok kişiyi firma yanlısı gibi göstermeye çalıştınız. Neyse, kendi adıma daha fazla konuyu uzatmayacağım.

Hoşçakalın.

@Erdal YILMAZ
Daha önce de sizinle vedalaşmıştık ama siz yine 500 m. ötenizdeki Şirin Bisiklete söz gelmesin diye gerekli çabayı gösterdiniz.

@yusuf340809 arkadaşım iyi güzel hoş insanları uyarıyorsun iyi kötü bir olay yaşamışsın da burada eksiklikler mevcut. Yukarıdaki iki yorumda ve daha önceki yorumlarda bazı şeyleri dile getirmişler ve aynı şekilde Erdal YILMAZ 'ın ve birinin daha bahsettiği gibi zıt olanlar bahsi geçen firmanın yanlısı, zıt olmayanlar hak yanlısı gibi bir durumda olmamalı burası bir forum üstelik @Erdal YILMAZ sana aşırı derecede zıt bir şey söylememiş sadece fikirlerini beyan etmiş burada pek taarruza geçilecek bir durum gözükmüyor.

Bu konuyla ilgili olarak benim kendi görüşüm de bunun hoş bir olay olmadığıdır. 2015 olanı 16 diye göstermek, beddua etmeleri ve diğer sarf ettikleri esnaflığa aykırıdır fakat 400 lirayı nasıl geri aldınız, esas diyalog nedir, neler yaşandı, anlatımında ne kadar mübalağa var gibi sorular muallakta yani daha sağlıklı bir değerlendirme için daha çok teferruata ihtiyacımız var. Birisi tarafsız olarak firmaya mesaj atıp ( herhangi bir ithamda bulunmadan) onların tarafını da aktarır ise bize veyatta foruma davet ederek kendilerini savunmalarına bizim de daha fazla bilgi almamıza yardımcı olur ise sanırım daha iyi olur.

Geri