bisikletcanavari
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 1.192
Bafra 'dan Çorum'a pedalladım, 221 km... uzun zamandır bunu hedefliyordum. Acaba bu rotada kaç m irtifa kat ettim, bunu bilmek mümkün mü? İrtifa bakımından bu rota zorlu bir rota mıdır? Çünkü hem kızgın güneş hem de yokuşlar yüzünden anam ağlamadı değil hani.
Bafra 'dan Çorum'a pedalladım, 221 km... uzun zamandır bunu hedefliyordum. Acaba bu rotada kaç m irtifa kat ettim, bunu bilmek mümkün mü? İrtifa bakımından bu rota zorlu bir rota mıdır? Çünkü hem kızgın güneş hem de yokuşlar yüzünden anam ağlamadı değil hani.
Strava ya da herhangi bir program kullanmıyor musunuz?
garminden rota oluştur diyince 242 km 4900m irtifa diyor.
Strava ya da herhangi bir program kullanmıyor musunuz?
Hayır kullanmıyorum.
4900 m... bunun anlamı nedir? Zorluk derecesi nedir yani?
24 saat içinde çok yüksek irtifalara çıkılabileceğini düşünüyorum. İrtifa derken irtifa farkı demek istiyorum tabii, 2000 metreden yola çıkıp 2300 metrede rekordan bahsedecek uyanıklara papuç bırakmamak lazım
Trabzon sahilden çıkıp 2800 veya 3080 metreye ulaşıp geri dönüyorum; hatta her yaylaya gidişimde 2600 metre garanti yapıyorum. Yol devam etse ne kadar yükselebilirim bilmiyorum zira hayatımda 3100 metreden yüksek bir rakımda bulunmadım. 2000 metre civarında mekik dokudum hatta uzun yıllar senede 3 ay geçirdim ama daha yukarısı pek yok bizim oralarda. Rizede var 4000 metreler ama bisikletle 3000 üstüne çıkılabilecek yol pek yok orada da. Araziden ilerleyerek çıkış da öyle rekor getirecek bir hızda olmaz.
Türkiyede en yüksek rakıma çıkan yollar nerelerdedir acaba?