Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kas yırtılması

teorik olarak basit bir kas yırtığı 21 gün dinlenme ve tedavi süreci ardından gene 2-3 haftalık rehabilitasyon çalışmaları izler.ancak burada hangi kasın ne kadar ve nereden koptuğu önemli,zaten kopan tamamen kopan kas lifi dikilmez ise o bir daha pek yapışmaz,diğerleri kuvvetlenerek onun görevine yardım ederler,ama kasın durumuna göre bir yırtık sonrası ,bilhassa çok yoğun bir antrenman sonrası veya uzun bir aradan sonra yapılan çalışmalarda yıllar sonra bile hissedebilirisiniz

Scudo
24 kasim kurumlararasi voleybol turnuvasina ciktigimiz ilk macta, bastansavma seklinde isinmistim. Macin ortasinda ayni sizin dediginiz bolge felaket sekilde yanmaya basladi ama birakmadim mecburen devam ettim. Daha sonraki maclara cok iyi isinarak ozellikle o bolgeyi isitarak ciktim ve yavas yavas azalarak gecti acisi.

Herkese çok teşekkürler,
Durum güncellemesi yapayım dedim.

An itibariyle, (yani 2 aydan fazla süre sonra) artık o bölgede çok az bir gerginlik hissinden başka herhangi farklı bir durum hissetmiyorum. :harika:
Ancak bu sürede ilk 4-5 hafta boyunca az hareket ettim, yani spor kategorisine girecek herhangi birşey yapmadım.
Sonrasında sadece uzun yürüyüşler yaptım.
Haftaya hafif antremanlara başlıyorum (max 10-15 km bisiklet, eğimsiz yol, düşük tempo).
Bir iki ay bu şekilde devam edip bahara doğru arttıracağım.
Tabi ısınma hareketlerini hiç unutmayacağım.

Geri