Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask, action cam ilişkisi

Şeref ARSLAN

Aktif Üye
Tepki
54
Bisiklet
Specialized
IMAG2584.jpg
Daha önce motosiklet kaskımda kullandığım SJ4000 wifi aksiyon kamerayı , Prowell 59 R marka kaskımda kullanmak istiyorum . Fakat bağlantı şemaları, gerekli aparatları ve youtube da izlediğim " bike action cam mount" başlıklıklı videolarda straplar ile bağlanma gösteriliyor..

Bu bana çok sağlıklı gelmiyor , tamamen sabitlenmiyor, kaskta düz bir satıh yok 3m Bantlarıyla sabitlenemiyor.

Siz , kamera kullanıcıları bu sorunu nasıl halledebildiniz?

Bu arada SJ4000 wifi ile ilgili sorularınız var ise cevaplandırabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Scudo
Bu tarzda eğimli bir kaska sahibim sony'nin bağlantı aparatının montajında sıkıntı yaşadım şu şekilde çözüme ulaştım.Alt kısımda 3M bant ile yapıştırmak istediğim yere koyup yan taraflarında eğer engel olmayacak boşluklar varsa sizdede plastik kelepçeler ile sağdan ve soldan sabitlenebilir.Uzun zamandır bu şekilde kullanıyorum bir sıkıntı çıkmadı.

https://i.hizliresim.com/LER0Ja.jpg

https://i.hizliresim.com/rRNvqV.jpg

• Beğen
Tepkiler: Şeref ARSLAN
@Uğur Sabuncu Bir zaman sonra kelepçeler görevini yitirecektir.Kelepçeleri yenilemekte fayda var. ;)

Serdar bey kamera alınalı 7 ay oldu.Şimdi siz söylediğiniz için şöyle bi arkamı dönüp bi şaplak attım ama 0 sıkıntı yerinden bile oynamıyor =D
Hem ayrıca ne olacak ki 100 Tanesi 6 TL burada.

• Beğen
Tepkiler: Turker.E
@Uğur Sabuncu hocam arkadaşın söylemeye çalıştığı kelepçenin maaliyeti değil, kelepçe koparsa kamera düşebilir demek istiyor, kameranında 100 tanesi 6 tl değildir heralde sizin orada:D

• Beğen
Tepkiler: Yuppata
@ommemo yük altında olmayan herhangi bir ağırlık taşımayan bir parçanın kısa vadeli sürelerde işlevini yitirmesi sizcede saçma değil mi ? 7 Aylık bir kullanım sürecinden bahsediyorum...Şuan kontrol ettiğimdede hala görevini yerine getirebiliyor.Ayrıca kamera mantık olarak şarj için çıkarılıp takılabilen bir parça yani göz önünde bir tuhaflık sezerse e zor değil ya değişiverir.

Ha bundan iyi bize sunabileceğiniz çözüm önerisi varsa buyrun birde sizden öğrenelim ?

hocam bende kullanıyorum o aparatı bağlama şeklinin videosunu bulursanız faydalı oluyor...benim kaskta herhangi bir sorun yok

@Uğur Sabuncu kardeşim ters tarafından uyanmışın galiba adam sana sadece dikkatli ol demiş ben ise adamın mesajını yanlış anladığın için açıkladım akıl verdiğim falan yok niye bu kadar uzattın meseleyi anlamıyorum.Ha eğer ki her zaman böyle davranan birisi isen mesajımı alıntılama zahmetinde bulunma

@Uğur Sabuncu , bilgi için teşekkürler, üşenmeyip foto ilede göstermişsin. olay budur..
IMAG2585.jpg
evde bi kaç kutu kurcaladıktan sonra tam istediğim gibi siyah larından buldum, normalde bu cırtlar kopmaz fakat ehemmiyet için 4 adet kullanacağım.
@Anonim , Fırat , göğüs askım var , moto sürüşünde farklı bir açı olsun diye almıştım , Fakat mont önünü açmak giymek takmak sıkıntılı, kamera başta olduğunda , baktığın yeri çekiyor. bazen doğada sürüşte ilginç şeyleri , kafanızı çevirerek görüntü alabiliyorsunuz ;)

İlgili arkadaşlar için tekrar teşekkürler.

Benim teorim şudur Michael schumaer komaya kaskındaki kameranın kafatasından içeri girmesi ile girdi. Tabi koskoca action cam sektörü çökmesin diye örtbas ediliyor. Tavsiyem kaska kamera takmayın kask kamera taşımak içinyapılmadı ve kamera kılıfları polikarbon olduğundan kafanızın üzerine çok sağlam, çarpma anından eğer denk gelirse mızrak gibi kaska girecek aparatlarla bağlanıyor.
Bisiklete bağlayın.

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz ve Atacan
Bende SJ4000 Wifi Kullanıyorum. Benim Kaskımda Kamera Montajı İçin Özel Yer Yapmışlar. Gerçi Ben Kafa Bandı Aldım Diğer Kasklara da Takabileyim Diye Onla Kullanıyorum.

Geri