Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kask aldım bir bakar mısınız arkadaşlar

Batuhan İŞBİLİR

Daimi Üye
Tepki
68
Merhaba arkadaşlar. Bugün tesco-kipa dan 15TL (daha ucuzu yoktur sanırım:) ) ye (link) kaskı aldım. İyi bir şey olmadığının farkındayım ama hiç yoktan iyidir diye düşünüyorum. Ne kadar koruma sağlar ya da sağlar mı? Fikirleriniz nelerdir. kaskın üzerinde CE ve en1078 standartlarına uygun olduğu yazısı/işareti var. Şimdiden teşekkürler.

(link)

Scudo
@pasteteux

15 tl de fazla ucuz geldı bana :) ıns. gerek olmaz ama hıc yoktan iidir herhalde

artık almışsın alınmışa çok şey söylenmez güle güle kullan fiyat uygun görüntüsüde fena değil ama bu forumda aynı fıyat aralıgında cok daha kaliteli kasklar satışa cıktı bır kac ay içinde ve hemende satıldı hatta ben bırını arkadaşıma almıstım 25 lıraya polisport yanında da ayna hediyeli.10 lirayada sedona kask satıldıgını gordum bu forumda bır ıkı ay önce.önemli olan kask kullanman gerektıgını bılmen o bilinçte olman geris zaten gelir.

Kafanı korusun yeterli. Fiyatına bakarak yorum yapılmamalı bence.

Fiyatı hiç birşey ifade etmez, hemen hemen hepsi aynı köpükten yapılıyor. Sadece kimisi biraz daha iyi havalandırıyor, birisi ayarlı, birisi hafif vs vs...

Hayırlı olsun, kaskınız kafanızda hep olsun ama ihtiyacınız hiç olmasın.

Halil e katılıyorum. malzemeleri aynı olduğu için pek problem olcagını sanmıyorum. inş hiç ihtiyacın olmaz

bende bu kaskı aldım
http://ecx.images-amazon.com/images/I/41aH31hqmdL._SL500_.jpg

@ahmet centeli

Yeni konu açmayı düşünürken biraz araştırıp bu kaska rastaldığım iyi oldu. Klasik bol kanalcıklı ve bol kavisli :) kasklar bence de çok dikkat çektiği için bu tarz bir kask almayı düşünüyorum. Şimdi düşündümde ben aslında yeni bir konu açayım :) Başlıbaşına ayrı bir başlık olabilir çünkü. Forum yöneticisi ve zabıtalarına burdan selam iletirken bu kaskı da beğendiğimi belirtmek isterim.

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?p=882990#post882990

bu linte açtığım yeni konuyu görebilirsinz. Sevgiler

@Kıvanç Pürtelaş

yasınız kac bılmıyorum ama bu kucuk kalırım sanırım bıcok acıdan =)

Evet çocuk kaskıymış, tamamen dikkatimden kaçmış.

Ucuz kaskların hiçbir koruma sağlamadığını duydum, bu ne kadar doğrudur ?
Kask' ın işe yarayıp yaramadığını nasıl anlayabiliriz ?

Şu fiyatlardan veya markalardan başkasına kesinlikle bakma gibi bir anlayış varmıdır bu konuda ?

hemen her kask aynı malzemeden yapılmakta ama hava geçişlerini, ağırlığını, ve birde bana göre marka konusunu dikkate alırsak fiyatlar değişmekte.. içerisindeki köpük ne kadar sıkı olursa o kadar dayanıklı olan kasklar, bisikletçi için olmazsa olmazlardan.. bence ciddi bi konu ve kesinlikle kasksız kullanmamak gerekiyo.. şehir içinde biraz garip karşılansa bile özellikle trafik yoğun olan yerlerde aceleniz warsa mutlaka kaskınızı takın..

rkadaşım hayırlı uğurlu olsun ..... çok iyi bir seçim yapmışsın alınan alınmıştır ve burada önemli olan işlevi ..fiyatı değil....

Geri