@DogukanSahil Ben hiç bulamadım derken nereye baktınız da bulamadınız cidden çok merak ettim?
Bir yazın da bakıp bulamadığınız yerleri hep beraber bakalım bir de!
2 Ocakta üye olup 20 günde 20 konu açıp forumu çöplüğe çevirmişsiniz ve açtığınız konulara bakıyorum.
Kron xc500'ü önce tur bisikleti haline getirmeye çalışmışsınız
Sonra aynı bisiklet ile downhill yapmaya çalışacakmışsınız ki onu da düzgün yazamamışsınız. ( dawnhill yazmışsınız. )
kask,
yok ayakkabı,
yok lastik,
yok kilitli pedal,
yok ekipman,
yok ruhsal sorunlar,
yok bisikleti bıraktım
yok geri döndüm,
yok sele dağıttım,
150 liraya sele baktım ama sele buladım.
Önce araştırın, forumdan google'dan sonra gelin konu açın. Geçenlerde burada gene sizin yaşlarınızda birisi bu tür eğilimler içindeydi.
Alın sele yazdığımızda gelen sonuçlar.
Arama Sonuçları-Sorgulanan Kelime: sele | BisikletForum - Türkiye'nin en büyük bisiklet forumu
Sahibinden'e sele yazdığımızda gelen sonuçlar (500 sonuç)
(link)
GG'ye yazdığımızda gelen sonuçlar (110 sonuç)
(link)
N11'e yazdığımızda gelen sonuçlar (600 sonç)
(link)
forum sporsorumuz Delta Bisiklet'e yazdığımızda gelen sonuçlar (35 sonuç) (link)
Erdoğanlar bisiklet, Performans bisiklet, Kaçkarlar bisiklet, Bisikletevim Cafe gibi Türkiye'nin dğer belli başlı sitelerinin de linklerini atacaktım ama nasılsa gerek yok forumda konu açmak daha kolay. Buradan tüm üyelere sesleniyorum Günde 1 konu açmak nedir? Hadi açtığınız konu herkese faydası dokunacak bir konu olur, seneler sonra bile insanlar faydalanır amenna. Burası Türkiye'nin en eski ve elit bisiklet forumlarından birisi ve siz çöplüğe çeviriyosunuz. Buradan yönetime de sesleniyorum, "çöp kutusu" gibi bir kısım açıp bu tür 100. kez açılmış ya da lüzumsuz konuları oraya taşıyın lütfen.