Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kask kameraları?:)

(link)

halil anlattiğin şey bu kamera için de geçerlimi yani bütü kameralar için?? bu kamerada lastik var galıba? direk geçiriyosun kafaya:D

Scudo
O kaskı delme olayı, sadece herhangi bir kamerayı kaska uydurmak için. Yoksa kask kamerası olarak üretilen herhangi bir alet için bu şekilde özel bir çabaya gerek yok.

Merhaba,

Türkiye'de bulabileceğiniz bir kamera Samsung olarak var, VP-X110L. Sanırım piyasaya yeni girdi.

(link)

(link)

Bir inceleyin, işinize yarayabilir.

Hoşçakalın

evet bunlardan bahsediyorum..peki normal bi kamerayı maşaya nasıl monte ederim??

@bbaaggeett

Blackeye asilinda kamera degil.. sadece kafaya takilan lens. Ayrica DVR gerekiyor, ve AV "in" baglantisi olmasi gerek.
Guzal bir urun varsa DVR olarak, ARCHOS 404 modeli dusunurum.
(link)

Selam
Foruma yeni katıldım. Paylaşımlar çok güzel. Keyifli bir gezinti oluyor. Benim bir sorum olacak. Hafta sonu bir hipemarketten digital km saati aldım bisiklet için. Wireiess olan bu km saatini çalıştıramadım. Tesco marka 9 fonksiyonlu güzel bir cihaz ama maalesef verici kısmını ayarlayamadım. Bu konuda önerisi olan varmı? Teşekkürler.

@voluven

wireless cihazların mıknatıs ile okuma yapan kısmı arasında max 3mm mesafe olmalı ve okuma yapan kısmın önünde bulunan ok işareti ile mıknatıs tam olarak örtüşmelidir, aksi durumda okuma yapmayacaktır buna dikkat edin.

Geri