Bütün kahramanlar kask takar.
Biz de pedal çevirerek dünyayı, sağlığımızı, boş zamanımızı
ziyan olmaktan kurtarıyoruz.
Bisikletliler de kahramandır.
Kask takın bence. Yakışır.
Yıllar evvel bir polis kardeşimizin miting alanına motorsikletle yaklaşırken yere dökülen bir kimyasal yüzünden çok yavaş gitmesine rağmen kayıp kaldırıma kafasını çarpıp şehid olmasına şahit olmuştum..O an hiçbir zaman aklımdan çıkmadı.Herşey üç saniye içinde gerçekleşmişti..
Diğer konuda yeterince açık bir ifade ile görüşlerine katılmadığınız kişilerin tercihlerine saygı çerçevesine yaklaşılması gerektiğini belirtmiştim. Lakin göründüğü kadarıyla bu küçümseme tavrı devam ediyor.
Tekrar belirteyim, burası bir kesimi istediğiniz gibi hor görebileceğiniz bir yer değildir. Bunu yapmaya devam edenler hakkında ceza puanı uygulama ve siteden uzaklaştırma dahil istemediğimiz önlemler almak durumunda kalacağız!
Eymir de çok düşük bir süratte ilerlerken hiç anlamadığım bir şekilde dengemi kaybedip çalılıklara uçmuştum.öyle ki frene basacak zamanı bile bulamadım.O an yaptığım tek şey kafamı öne eğip gözlerimi kapatıp bunun son bulmasını beklemekti.kendime geldiğimde kafamdaki kask kırılmıştı.O anda anladım kaskın önemini.vede bir daha asla takmamazlık etmedim.alllaha şükredip gidip yeni bir kask altım ve daha kaliteli.
Anketin şıklarını hiç beğenmedim. Pek ayırt edici olmamış gibi. İlk şıkkı seçtim benkask takmayınca bir şeyler eksik gibi hissediyorum, arabada da kemer takmayınca o his oluyor.
Dikkat çekmek amacıyla da olsa böyle ayrımcı, ötekini hor gören hakaretamiz başlıklara karşıyım. Ama niye bu başlık altında yazıyorum. Yazmak gereği hissettim bu hususu.
Konu başlığını alınan arkadaşların istekleri doğrultusunda düzelttim.
Konuyu açma amacım benzer konularda karşılıklı kılıçları çekmiş arkadaşları biraz tebessüm ettirmekti.
Lakin, yazarak anlaşmak konusunda ben de dahil iyi değiliz sanki.
Jest, mimik ve ses tonu olmayınca biraz işler karışıyor.
"Ya kask kafalısınızdır, ya kaz kafalı" ifadesini
bu tartışmanın bence gereksizliğini vurgulamak için defalarca yazdım forumda geçmiş yıllarda.
Başlığa alınca daha büyük bir hassasiyet yaratmış.