Scudo Sports

Kask marka rüzgar deliği olmayan kasklar

hakan64

Forum Bağımlısı
Tepki
479
İsim
hakan
türkiye de bulabileceğimiz bir yer var mı? rüzgar deliği olmadığı için kışın çok kullanışlı olacağını düşünüyorum. kask altı beresine de gerek kaklmaz böylece

http://lebeauvelo.files.wordpress.com/2012/11/kask-sky-helmets.jpg

http://cdn.velonews.competitor.com/files/2013/06/53-659x440.jpg

http://www.cyclingweekly.co.uk/wp-content/uploads/sites/2/2012/07/11141_7C000007b88_7Cff1c_WATSON_00003008_041.jpg

team sky ın reklamı gibi oldu biraz ama idare edin artık :D

Scudo
bunların rüzgar deliği var, üstte orta kısmı arkaya kaydırınca açılıyor. ama kask markasını türkiye'de satan/kullanan hiç görmedim açıkçası.

(link) sitesinden inceleyebilirsiniz :)

Yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Türkiye'de satan bir yer yok, markanın Türkiye distribütörlüğü bulunmuyor bildiğimiz kadarıyla.

ebay da satışı var bu arada :)

Örneğin; http://www.ebay.com/itm/Kask-Vertigo-Tri-Aero-Road-TT-Bike-Helmet-White-/231202085026?pt=UK_Sports_Leisure_Cycling_BikePumps_SR&var=&hash=item35d4b7d8a2

• Beğen
Tepkiler: hakan64
cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar

@tuna k

Efe Bey'in dediği gibi, bu modelin (Kask Infinity) piyasada satılan modellerinde açılıp kapanan hava delikleri var. Ancak bu UCI kurallarına aykırı olduğu için Team Sky'ın kullandıkları duruma göre delikler ya açık şekilde, ya da kapalı şekilde sabit.

Ben deliklsiz kaskın hiç kullanışlı olacağını düşünmüyorum, en soğuk havalar dışında dayanılmaz derecede terletir.

@Murat B.

abi benim kafam terleyince rüzgardan çabuk etkileniyorum. 10derece havada bile rüzgar kafamı üşütüyo. onun için kapalı olmasının kullanışlı olacağını düşünüyorum

Su geçirmez kask kılıfları vardı sanki. Delikleri rüzgara karşı kapamak için yeterli olmaz mı?

• Beğen
Tepkiler: Murat B.
@Serden Us

link verebilir misiniz daha önce duymadım. bilsem ondan alırdım

Maalesef hazırda linkim yok. Bir ara görmüştüm diye hatırlıyorum sadece. Ama tekrar bulursam paylaşırım mutlaka.

(link)

Catlike'ın bazı modelleri de kılıfı ile beraber satılıyor bildiğim kadarıyla.

50 euro fiyat çok yüksek gerçekten. kaliteli bişeye benziyor ama

Bence kaskta hiç delik olmaması çok daha rahatsız edici olabilir. Neticede terleyeceksiniz, terinizi bir şekilde atmanız gerek. Ben de çok fazla deliği olan kaskları pek beğenmiyorum, o yüzden şunu satın aldım: (link)

Görüldüğü gibi çok az hava deliği var. Ne üşütüyor, ne de terinizi atmanızı engelliyor. Arka tarafı da diğer kasklara nazaran daha geniş bir koruma sağlıyor. Ben memnunum, öneririm.

Biraz naylon gibi duruyor ama şu var:
(link)

• Beğen
Tepkiler: hakan64
@Serden Us

Mis gibi işte ucuz ve işe yaramaya odaklı. Tam arkadaşın ihtiyacı olan ürün. Ne varsa bunlarda var...

Deliksiz kask bulamıyorsanız delikli kaskın delillerini kapatın silikon ile :) yada içerden birşey yapıştırın delillere hem dışardan görüntüyü de bozmaz

@Serden Us

işte bu. fiyatı da uygun. tam aradığım özelliklerde. bundan sipariş edeceğim. cevap veren herkese teşekkür ediyorum, iyi akşamlar

güzel kask gerçekten toplu sipariş verelim

Strec sar bitsin

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kargo gelince önce bir dene test et o fiyata ilk düşmede karpuz gibi yarma kafanı sağlık önemli paradan.

20150410_141350.jpg 20150410_141308.jpg IMG-20150410-WA0004.jpeg 20150410_141244.jpg 20150410_141411.jpg 20150410_141432.jpg

KASK Infinity
Siyah, ortası Gri...

Bisikletim de CANYON'un "stealth" dediği "mat siyah uzerine parlak siyah" renkte olunca kaski da bu renk almak kacinilmazdi :)

Henüz kullanmadim, ama havalandirmasinin kesinlikle iyi olduğunu yazmış kullananlar test edenler. Hem kaskin uzerindeki hava kanallari, hem de icerideki sungerlerin dokusu havalandirma konusu destekliyor.

Aerodinamik farkin anlasilmasinin cok zor olduğunu soyleyen de var, ruzgara karşı suruslerde cok etkili olacağını iddia edenler de... Ama, cesitlerin arttigini ve GIRO'nun Air Attack modeli ve Specialized Evade ile de "moda"nin kaçınılmaz bir şekilde yayginlasacagini yazmislar hep.

Geri