Scudo Sports

Kask önerisi

@vetohan Yol bisikleti kullanıcısıysanız ve kask için bütçeniz 200 TL ise, önerilebilecek kasklardan birisi şu bence: (link)

Daha önce ki paylaşımlardaki olumlu yorumlardan dolayı diyorum.

• Beğen
Tepkiler: Veto8
Scudo
@SonSelim

Teşekkür ederim. Ben de onu düşünüyordum ama stoklarda kalmamış malesef.

@vetohan

Ben şunu kullanıyorum (link) tepesindeki deliklerden memnun değilim. Çok büyük delikler habire birşey kaçiyor. Sinek böcek vs..

Onun dışında kask güzel .

• Beğen
@uslsy

Bunu söylediğiniz iyi oldu, bu kaskı almayı düşünüyordum. Böcek konusunda irrasyonel bir tiksinme var bende, eğer kaskımın içinde böcek olduğunu hissedersem, kesinlikle kaza yaparım. :)

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@vetohan Uzun bir süredir bu ürünü kullanıyorum, tavsiye ederim:

(link)

• Beğen
@vetohan Dechatlondaki mtb kaskı yol modeline göre bana daha kibar geldi ayrıca daha uygun ve ayarlama kısmı çevirmeli. Güneşliği ise sökülebiyor.

(link)

• Beğen
@vetohan

Hangi kaskı alırsan al. Arkadan çevirmeli ayarı olsun. Btwin 500 city kask kullanıyorum. Rahat bir model tavsiye ederim.

(link)

• Beğen
Bende bu ikisinden birini almayı düşünüyorum. Mtb kaskları ama önündeki siperlikte sökülebiliyor. Hem yol hem de dağ bisikletim olduğu için ortak kullanabileceğim bir kask istedim. Başka önerileriniz varsa onlarıda alabilirim.

(link)

(link)

• Beğen
Arkadaşlar erdoğanlarda bayram sebebiyle havale işleminde %23 indirim var bunu göz alarak daha iyi kasklar alabilirsiniz tabi indirim 17 hazirana kadar geçerlidir

• Beğen
Merhaba arkadaşlar. CE belgeli Sedona Vona, Selev, Moon, Rectus, Camaro Işıklı kask gibi modeller var.
Yol bisikleti kasklarında siperlik olmuyor diyorlar. Benim için önemli olan kafada kaba durmaması. 60-100 TL arasında kask bakıyorum. Şu an bütçe ayıramam, en azından kafamda nasıl duruyor görmem gerek. Burada pek bisikletçi yok. Mecbur internetten alacağım. kafa ölçüm 60 cm geliyor. Tam sınırdayım. Sanırım XL almam gerek? Öneriler var mı?

Decathlon da 100tl lik var.İşini görür

yeni yol bisikletime Giro Syntax mips aldim.

Dosyalar

• Giro-Syntax-Seyen-mips-helmets-gwin-chamber-reflective-commuter-helmets-eurobike-20189.jpg
    Giro-Syntax-Seyen-mips-helmets-gwin-chamber-reflective-commuter-helmets-eurobike-20189.jpg
    143,9 KB · Okunma: 69
@djmaviyansima ayn şekil olarak öyle bence.Bisikletinin türü neyse ona göre almanı tavsiye ederim

internete bisiklet kaskı yazınca hepsi aynı çıkıyor ve dediğiniz gibi genelde askerdeki kompozit başlık gibi duruyor :)

Anladım ki yol bisikletine göre kasklar 300 TL'den aşağı değil.
190 liraya şu kaskı önereyim size..Bu da kaba durabilir belki ama 100 liralık kasklar kadar kötü durmaz..!
(link)

190 liraya şu kaskı önereyim size..Bu da kaba durabilir belki ama 100 liralık kasklar kadar kötü durmaz..!
(link)
Teşekkür ederim, bu kaska ne dersiniz, selev'i beğenenler var. Kafa ölçüm tam 60 geliyor. Bu kask da L kask imiş. tam 60'a denk geliyor. Acaba kafa ölçüsü kurtarır mı? Keşke herkes kasklı fotorğafını paylaşsa da görsek.
(link)

Geri