Scudo Sports

Kask seçemedim

Atakan DEMİR

Daimi Üye
Tepki
61
Bütçem 100 tl civarı doğada gezicem nasıl bir kask almalıyım hangi marka tercih etmeliyim ne yapmalıyım :) bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Çin malı olan bir ürün buldum burada ama pek güvenilir gelmedi 50tl tam markanın adını bilmiyorum ama helmet gibi bir şeydi yanılmıyorsam.
Birde son olarak decathlon da ki B'TWİN kasklar nasıldır?

Scudo
100 tl civarı kaskların kaliteleri hemen hemen aynıdır.Fileli olan modellerin şöyle avantajı var, böcek girmesini önlüyor.Siperlik olan modellerde biraz güneşten koruyor.Deltada Limar ın 100 tl civarı bir modeli var ben onu almıştım gayet memnun kaldım.

Kafamızda denemeden kask alabilirmiyiz? Bazı yerlerde kafamıza tam olarak kaskın oturdugundan emin olmamız gerektiği yazılmıstı. İstanbul Anadolu yakasında bol kask cesidinin oldugu bir dükkan var mı?

Kaski denemekte fazlasiyla yarar var, oturcak mi oturmayacak mi ,sizde nasil durdugunu vs rahat gorurusunuz.100 tl kask icin fena bir butce degil .ben prowell kullaniyorum ama limar oldukca iyidir ve cok kaba durmuyor en sevdigim yanida bu.butce buysa kaliteli birseyler bulunabilir, imkan varsa decathlona cok bakmayin simdilik biraz daha ucuza kapatayim diyorsaniz prowell fazlasiyla karsilar ihticanizi

Prowell'ın yapısı çok hoşuma gidiyor ama içindeki pedlerini de kalitesiz buldum. Geotech kullanıyorum, önerebilirim

Büyük beden kask nerede bulabilirim? Sirkeci'de 75 TL'ye Prowell marka kask buldum ama Large bedeni bile biraz küçük geldi, yokmu şunun XL'si falan?

Bütçem şu anda min 100 tl ama ailem ile görüşerek dahada artırmaya çalışıyorum çok düştüğüm için :)

GEOTECH YETİŞKİN KASKI - KARBON KV-25-8, LIMAR 525 CARBON KASK bu modeller hoşuma gitti mesela deltadan hangisi iyidir mtb ye gider?

Ben oyumu limardan yana kullanirim her sekilde bu sıklar icinde ,ancak fiyatina baktim da o karbon degil karbon desenlidir zira diger renkleride ayni fiyata -gerci her halukarda hafif takilasi bir kask - ama gene diyorum denemeden alma..

Kadıköy de kask satan dükkan var mı varsa iyi ayrıntılı adresini verir misiniz bir kaç gün sonra kadıköye gitme durumum varda gitmişken biraz araştırıp deneyip bakayım.

@atakan demir

Merhaba,

Kızıltoprak'ta Velespit (Fenerbahçe standından Kızıltoprak istikametine doğru, solda Shell'in yanında) ve Fenerbahçe stadının karşısımda Delta var.

Delta bisikleti önerebilirim. Ben aldığım her 2 kaskı da kızıltoprak deltadan aldım. Geotech markasını öneriyorum. alırken perlon kayışlarının kalitesine ve kullanışına bak. ayrıca arkadan sıktırma tokasının rahat çalışıp çalışmadığına dikkat et.

• Beğen
Tepkiler: Atakan DEMİR
Uyarılarınızı dikkate alıcam teşekkür ederim.1 GEOTECH 1 LİMAR 1-1 GİDİYOR önerilerinizi bekliyorum alana kadar :)

Powerwell kullanıyorum yapısı güzel kafaya taktıktan sonra ayar yapabiliyorsunuz. Dechatlon da ki btwin ler pek hoşuma gitmedi.

arkadaşlar nasıl konu açıldığını şu an bulamadım ama acilen yardımınıza ihtiyacım var... hediye olarak aldığım btwin original3 bisikleti geri vereceğim ve eğer para iadesi yapmazlar ise bana tavsiye edebileceğiniz bir model varmıdır. benim çok eski bir bisikletim var kendime bir hybrid bisiklet almak istiyorduma ama yarın bir btwine mecbur kalabilirim ... böyle bir durum olursa bana önerebileceginiz bir btwin modeli varmıdır ??????

birde GEOTECH YETİŞKİN KASKI - BEYAZ/SİYAH/KARBON KV-25-1 kafamda bunu da oylayalım :)

kafamda hiç olmayan bir şey aldım uvex xenova deltadan aldım.tabi yanında eldiven matara ve matara tutacağı falan hepsinden aldım alışverişten memnun da kaldım.ama hala istanbuldayım hiç birini kullanamadım.bu yüzden memnun musunuz diye sorAR sanız birşey diyemeyeceğim :D

Atakan bey bende uvex xenova almayı düşünüyorum. Kullandıysanız ürün hakkında yorum yaparsanız sevinirim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Emir-

Öncelikle deneyerek almanız en güzeli, oldu da denemeden almak istiyorsunuz, önce baş ölçünüzü alın. Bu siteden ölçü almak için yararlanabilirsiniz: (link)

Alacağınız kask firmasının sitesinde beden kataloğu var ise baş ölçünüzün cm cinsinden karşılığını bulun ve ona göre sipariş verin. (Ben kaskımı bu yöntem ile amerikadan aldım, sorun da yaşamadım)

Geri