Scudo Sports

Kask Seçimi

@derracetii youtube ucuz kask test falan yapın kesinlikle istemeyeceksiniz.

Forumda alıp da kullanan var mi bilmiyorum ama kimsenin tavsiye etmeyeceğine adım gibi eminim.

Kalitesiz olduğu için koruma 0 hiç takmayin daha iyi vereceğiniz paraya ve bekleyeceğiniz +30 güne yazık

• Beğen
Tepkiler: derracetii
Scudo
zaten bunun tecrübesi olursa acı bir tecrübe olur ve tecrübesini aktarabilecek kişi burada olabilir mi bilinmez :)
kask için güven konusunda en ufak bir şüphe varsa uzaklaşmak iyi olur; kafa önemli, varolan her şey onun içinde :)

• Beğen
(link)
Bu tip kask düşünürseniz fiyatı güzel bende aldım 1 adet

• Beğen
@sspl teşekkürler kardeşim doğru diyorsunuz iyi ki yazmışım yoksa alıcaktım :) başka kask önerisi falan varsa alabilirim

@derracetii arkadaşlarında dediği gibi kask konusunda alabildiğinizin en iyisini alın. 1 defa kullanıyorsunuz işini iyi yapması lazım.

• Beğen
@sspl kardeşim önerdiğin kask iyi hava alıyomu kafa terletiyormu acaba ?

@sspl hocam ben de beğendim kaskı . Hangi renk aldınız ? Nasıl gorunuyor?

Limar, Uvex, Giro, Abus gibi markaları gönül rahatlığıyla alıp kullanabilirsiniz.

Ancak bana sorarasanız bu kadar pahalı kasklara gerek yok.

Hem bütün testlerden başarıyla geçmiş hem de kalite belgelerini almış BTwin'in, Zozo'nun, Geotech'in kasklarına bakın derim...

Kafanızda deneyin, yine alacaksanız internetten alın.

• Beğen
@Hakkı Derik Düz desensiz olsaydı mavi alırdım bisiklete uyuyor diye ama desenli olduğundan dolayı beyaz aldım. henüz takma fırsatım olmadı nasıl göründüğü bana da süpriz olucak :)

@sspl Hocam kask geldi mi? Firma ile ilgili bir sıkıntı yaşadınız mı? Fiyatı diğer sitelerde çok yüksek kaskın. Almayı düşünüyorum da bu firmayla hiç alışveriş yapmadım. L beden kalmış zaten. Olur sanırım. İçinde ayarlama yeri var mı?

Normalde bisiklet kaskı değil heralde de kask kasktır :)

@ilkerarslan

Katilmiyorum. Eski b´Twin kask kullanicisiyim ve belki kaska gelene kadar daha oncelikli secimler olabilir ancak kaskin da performansta bir faktor oldugunu unutmayin. Su an Kask Protone kullanicisiyim, kendi butcemde de onemli sayilabilecek bir miktarda odeme yaptim ancak inislerde aerodinamik performansin farkini gercekten de hissediyorum.

Nitekim, burada belirtmek isterim ki konudaki herkesin goz ardi ettigi bir durum olan aslinda kasklarda da performansa etki etme durumu bulunuyor. Sadece renk, hava alma, saglamlik testinden otesini eger performans odakliysaniz dusunebilirsiniz.

@Hakkı Derik Kaskı kız arkadaşıma aldırdım bende 1 hafta sonra gideceğim o yüzden göndertmedim kendime. Normalde bisiklet kaskıdır, görüntüsü yanıltmasın. Skate tipi bisiklet kaskı geçer, bmxci arkadaşlar bu modelleri tercih eder. Ben kışlık olarak aldım fazla hava deliği olmadığı için. Firmayı ben 1 öncesinden aradım kız arakadaşıma yakın olan şubede yokmuş diğer şubeden getirttiler belirtilen fiyata fiş ile birlikte elden aldık kutulu ve açılmamış olarak. Firma iyi gibi geldi bana. Kaskı benden görmek için 6-7 gün daha beklemeniz gerekiyor :)

EK olarak: Ocak 13 üretimi burada satılan kasklar.

@sspl Hocam bekleyemedim o kadar. Siz daha cevap yazmadan siparişi vermiştim :) Kargo da 10 tl tuttu. L beden kalmıştı sadece. Youtube dan baktım da içinde ayarlama yeri yok. Benim kafa da biraz büyük. İnş. olur. Kaskı beğendim gerçekten şekli felan bence çok güzel. Bir de diğer sitelerde ortalama 150 tl felan. Normalde bisiklet kaskını sırf görüntüsü için takmayan biriyim. Bunu beğendim. Üstüne bir de italyan bayrağı şeridi yaparsam(beyaz kask) bianchim ile tam olacak :)

• Beğen
Tepkiler: sspl
Konu hortlamış konu değilse yorum yapıyorum....
Bontrager Quantum:harika::harika:

• Beğen
Tepkiler: phoenix48
@Hakkı Derik Firmasal olarak bi problem yaşayacağınızı düşünmüyorum hayırlı olsun. Beraberinde gelen süngerlerin kalınlıkları farklı onlar ile ayarlıyorsunuz kafanıza göre. zaten kışın falan altına bere falan giyilerek çözülebilir uymama durumu. yazın zaten yapısı gereği çok kullanılacak bir ürün değil gibi. geç cevap için kusura bakmayın bu arada. Benim şuan ki kaskım prowell M beden bunu da m almıştım ölçüleri 1-2 cm oynuyor diye.bu arada bahsettiğim gibi ocak 13 üretimi bendeki sizdeki nasıl olur bilmiyorum kaskların skt oldugundan 2 yada maks. 3 daha kullanılır aklınızda olsun fiyat ind bundan dolayı diye dusunuyorum

@Emre Yönlüer arkadaş almıştır galiba 2015den beri :))

Geri