Scudo Sports

Kask takamıyorum kendime söz geçiremiyoruuuum

Scudo
@burak göktan erdoğan

Yalnız o kask takılmış hali yaralı kişinin:)Kask olmasaydı ne olurdu hepimiz ne olacağını tahmin ediyoruzdur.

Bende bisiklete başladıktan sonra kask aldım ve akabinde kaza geçirdim .Kafa üstü düştüm ve değerini birkez daha anlamış oldum :in:

Ya çatalcaya geldiğimden beri bende bi kask takmama isteği meydana geldi. Önceden sıradan geliyordu bisiklet süren kask takan insanları görebiliyordum ama burda hiç kimse sürmeyince bi garip oldum yav :S

Tayt giyemem sanırım ama mutlaka kask alıcam.Kask hayati derecede önemli bir aksesuar.Ayrıca çokta şık duruyor.

Size kask takmak için bir tavsiye vereyim;
300-350 tl arası bir fiyatta bir kask alın ondan sonra bir daha çıkarmassınız. :D:D
en etkili yöntem :)

• Beğen
Tepkiler: no_education
@grknmustangt

Kusuruma bakma Dost acı söyler daha öncede bu konuyu açmıştınız sana tavsiyem kask tak kafan bir gün patladığında sana ders olur olur mu? acaba hayatta kalırsan kardeşim.

Kesinlikle takmalısın. İlk başlarda bende takmıyordum.. Konya gibi bi yerde o insanların garip bakışlarına alışınca, şimdi zaferin göbeğienden 40 km hızla kafamda kask'la rahatlıkla geçebiliyorum :) Tak abi nolur nolmaz..

en basit sebep ön fren direk beyine darbe sonuç vahim.kask olunca aynı yere darbe sonuç kafa sağlam belki boyun kırılması sonuç ölüm.Genel sonuç ne kadar dikkat etsende bisiklet riskler üzerine kurulu bir düzendir.2 teker şeytan işi derler ya :)

kafa üstü değilde yüzden darbe alınınca bisiklet kaskı yeterlimi sanıyorsunuz. Herkes kafa üstü yere düşüyor galiba.

@smee

10 numara tespit olmus tbr ederim :)

Yararları bir tarafa bu elbette kişisel tercih. Kask,ehliyet kemeri gibi koruyucu malzemeler aslında sigorta şirketlerinin bir oyunu,şöyle ki öldüğünde daha fazla para ödemeleri gerekiyor;bu nedenle yaralı olman istenen bir şey. Ama öte yandan hiç kimse senin kask takıp takmamanla ilgilenmiyor:)İstemiyorsan da bu yine senin bileceğin iş. Lakin kafayı korumak hayatidir,şayet daha çok bisiklete binmek istiyorum,yaşanacak güzel şeyler var,kafam hasar almasın diyorsan bence biraz sıkıntıya gir ve kaskını ihmal etme. Eğer yine de çok zorsa, biraz pahalı ama iyi markaların üstün özellikli ve çok hafif kaskları var,onlardan alırsan kask konusundaki fikrin mutlaka değişir.

Arkadaşlar haklı kask takmazsan adam yerine koymazlar yol vermezler bisikletten zevk alamazsın bide düşmek var tabi onuda düşünce anlarsın ;)

Ben de kask takmaya başladım. Evet ilk başlarda sıkılıyorsun, özellikle çarşı dediğimiz trafiğin en yavaş aktığı yerlerde, bir de kaldırama çıkmışsan. :)

Allah allah bende hiç utanma olmadı yaa :D 'çarşı' dediğiniz yerde kaldırımda da sürdüm insanlarla göz gözede geldim ama utanmadım :D

Bebeyken bisiklet tur biraderlerimden birinin mottosu "La! ben kaskımı içime giydim" idi..espirisini yapar, tıs tıs gülerdik bir cekess veya bir taner tolga tarlacı disiplininde.. Birgün bu arkadaş, motosiklet ile otobanda kaymalı sürüklenmeli bir kaza atlattı; ertesi haftalarda dizlik, dirseklik dahi takar olmuştu bırakın kaskı :p ...

38 yaşındayım 2 kask kırdım, kafa attığım o kaldırımlara veya kökünü ön teker ile kırdığım o ağaca, hala geçerken şöyle durur bir bakarım.. şükrederim.. anımız var.. buralara sıık sıık , gelişim oondaan :)

Geri