Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask Takmaktan Hoşlanmayanlar İçin Afişler...

Scudo
Artık kask takcam ne olursa olsun bunları gösterdiğin için sana sonsuz teşekkürer bana büyük bi ders verdin hele en son ve baştaki çok korkutucu arkadaşlar allah kimseye böyle kazalar göstermesin.

kask taktıysan gösteriş 2. planda olucak,Takmazsan kendin kaybedersin...

Sitedeki bir arkadasın imzasında görmüştüm..

Beyni olan kişi onu korur..işte bu yüzden kask takabilirsin

@Ekrem Özarslan

Kask takmak elbetteki çok olgunca bir davranış bence bisiklet binicilerini ayıran önemli bir etkende..

Ayrıca dostum avatarın çok güzelmiş ;)

Dostum keşke küçük bir araştırma yapsaydın. Bu afişlerden sitede 3-4 ayrı konu da gördüm diye hatırlıyorum. Birden fazla olduğundan eminim ama... ;)

Ben kaskı ilk planda güvenlik için taksamda , genel yargının aksine karizmatik ve işini ciiddiye alan profesyonel bir hava kattığınıda düşünüyorum. Yolda giderken karşı şeritten dönen bir bisikletçide kask varsa ona selam veriyorum, oda selamımı alıyor. işini ciddiye alan 2 bisikletçinin yaratmış olduğu sinerji :) ayrıca trafikte ne zaman ne olacağı belli olmaz..
KazaAnındaSeniKorur

• Beğen
Tepkiler: fatih alver
@tolgayalcin

Arkadaş fikirlerimi aynen yazıya dökmüş :) tşkler :)

Bir arkadaşımzı imzasında kullanıyor. Kaza Anında Seni Korur.

Lütfen takalım,

Kask takmaya başlayınca trafikte biraz daha fazla saygı görmeye başladım. En azından arkamızdan çalan kornalar azaldı.

@fecredall

bence bunları ana sayfada göstermeli herkes kaskını taksın.
gerçi benim 15 yaşlarında mobiletle serserilik yapan bir öğrencim var.
motorla uçtu basit bir düşüşle kaskı yoktu ölümden döndü
hala kask takmıyor.
ölürüm de takmam diyor
böyle salaklar da var
arkadaşın dediğine katılıyorum
beyni olan onu korur.

ayrıca aptal göründüğünü sanmıyorum artık yavaş yavaşinsanlar alışıyor.
böyle alıştırmaya devam edelim çocuklarımız bari hep taksınlar yadırgamadan.

Bu fotoğrafları görüpte hala kask takmayan var ise koruyacak beyni yok demektir.Beyinsizlerede üzülmek bize düşmez...

gösteriş hee

hayatınızdan önemliyse sizin seçiminiz zaten

ama zaten kasktakınca bütün kızı erkeği yaşlısı genci sana odaklanıyo yoldan geçerken

kask takmak hem bizi koruyor,hem de yollarda bizleri farklılaştırıyor diye düşünüyorum.kaskımı seviyorum:)

Geri