Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask Tavsiyesi Bütçe 150 TL

ottcci

Daimi Üye
Tepki
207
Başlangıç
1949—50
Bisiklet
Diğer
Max 100 TL bütçem var. Başılığı değiştiremiyorum. Ne önerebilirsiniz? Aklımda Prowell R66 vardı o da tükenmiş :( Alttaki kask nasıl sizce?

(link)

Scudo
catlike kaskı tavsiye ederim, mağazadan diirek alabilirsen pazarlıkla 150 ye alırsın, bende kırmızı siyahı var
(link)

bu nasıl sizce?
(link)

@Heisenberg valla hocam ben mağaza gidip deneyip kafamda duruşuna filan filan bakarak aldım, sende öyle yap derim, gösterdiğin kask için ise hiçbir fikrim yok maalesef

Merhaba, ben dün Dectahlon'dan B'twin 500 kask aldım 100 TL'ye. Epey sağlam görünüyor. Biraz daha fazla paraya daha iyileri vardır belki ama bu kaskın beni koruyacağını düşünüyorum. Ama bu yazıyı yazma amacım Decathlon'da denediğim farklı marka kaskların benzer boyda olsa bile genellikle şakak kısımlarından sıkması oldu. O nedenle mutlaka deneyerek alın derim.

hocam bunu arkadaşım da önerdi de kargosu falan nasıl olacak 22 lira dedi aliexpress gibi mi güvenilir mi? gümrüğe takılır mı? kaç günde gelir acaba

Bu işin kriteri nedir? Bilen var mı? Yani şurası şöyle olacak, malzeme şundan olacak gibi v.s.

Benimde ihitiyacım var. Şunu beğendim diyorum. Şeklinde bakma sağlamlığına bak dediler eee bunların hepsi aynı malzeme değil mi?

Bu işi bir yerden yabancı makale v.s. okuyan bilgilenen var mı?

Merlinden Giro trinityi tükenmeden alın derim. Tek rengi kaldı şu an o da kısa sürede tükenir.

Geri