Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask ve Tight Arıyorum

Murat Eren

Daimi Üye
Tepki
235
Bisiklet
b'Twin
Ucuz bir kask ve tight arıyorum.Nerden bulabilirim.Tightler çok pahalı geldi bana:boese157:

Scudo
kask
ÖZ EFOR TİCARET KASIM OKAN DURMUŞOĞLU
Telefon 212)504-63-75
Fax 0212)504-63-75
GÜVEN MAH.ÇALIŞLAR SOK.NO.27 GÜNGÖREN İSTANBUL

Ben almayı planlıyorum bi mağazadan.Bi de Ankara olması gerek şehirdışına çıkamam.

ben takoni pedli tayt kullanıyorum 60 tl. kaskımı da 35 tl ye almıştım. bildiğim kadarıyla bundan daha ucuz iş görebilecek tayt olmaması lazım. eğer uygun fiyatlı ürünler istiyorsanız ikinci el bakın. ankaradan ilan varsa direk görüşüp alabilirsiniz

forum istanbuldakı decatlon magazasında da cok guzel ve uygun kıyafetler var tavsıye ederım

İstanbul'da değilim malesef.Ankaradayım.Sağolun bi fikir oluştu

Kendisiyle bir kaç alışveriş yapmam dışında bir bağlantım yok. Forumda fletcher adındaki kullanıcı bir çok kişiye satış yapmış, memnun bırakmış bir kişi. Ona bir sor.

https://www.bisikletforum.com/member.php?u=10509

flectcherdan yakın bi zamanda takım tayt forma aldım. kullanmak nasip olmadı ancak sözünün eri bir arkadaş.

Yok sağolun ben satın alacağım.Arkadaşlar şu siteye bakar mısınız?En ucuzu buydu.Seleye oturunca beni rahat ettirir mi?(link)

iki kez giydim
taytsız bisiklet keyfi olmuoyormuş
mor outlet iyidir
fiyatının yüksek olması
kaliteli olduğunu göstermez
vücudu sarsın
sentetik olup teri dışarı atsın yeter

@Murat Eren

gayet konforlu. çok ucuz taytlara kullanılan pad kaliteli olmuyor pad olsunda nasıl olursa olsun dememek lazım. birde sele seçimi de çok önemli

Geri