Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kask

Tepki
0
Merhabalar. Daha uzun gezintiler yapmak amacıyla caddeleri kullanmak, dolayısıyla güvenli bir sürüş için kask sahibi olmak istiyorum. İstanbul'da uygun fiyata iyi bir kask nereden edinebilirim? Önerdiğiniz kask markaları hangileridir?

Şimdiden teşekkürler.

Scudo
Fazla para vermek istemiyorsan yani fazla profesyonel bir şey aramıyorsanız migrosta satılan kasklar vardı şu an kaldı mı bilmiyorum ama ben aldım gerçekten güzel bir kask tavsiye ederim 25lira.

• Beğen
Tepkiler: Onurcan Güner
@Onurcan Güner

ben migrostan aldım çok üst kalite değil ama orta derece bir kask memnunum fiatı da hesaplı 24,90 tl bakmanızı tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Onurcan Güner
bütçeye bakarsan yukarıdaki 25 liralık model piyasada 50-60 lira ama iyi birşey istiyorsan ve para önemli değil diyorsan bell,giro ve met modelleri tavsiyemdir 50€ civarından başlar
keseme uygun yukarıdaki arkadaşın kulaklık espiriside parası olan için heralde bu kaskla kaza yaptım kafam yarılmadı kafa üstü çakıldım sol kolum dirseğe yakın yerden kırıldı her zaman iyide olsa kötüde olsa kazanın ne şekilde olacağı belli olmaz 200-300 liralık bir kaskı bana saterken firma kesin kafanı korur garantisi veriyormu hayır bir yere kadar korur kalite her zaman önemli ama kasksız binmem dersen seni idare edecek bir kask ve sonra paranı denkleştirdiğinde değiştirirsin kalite alırsın kalitede 50€ dan başlıyor sınırı sen koy!

güzel bir ayrıntı ve herkesin biraz düşünmesi lazım bu soruyu teşekkürler Hasan Çağrı..

Bence sağlığın daha önemli almışkende kalitelisini almanı tavsiye ederim.Cedrik41' in söylediği gibi bell-gıro-met gibi dünyaca tanınmış ürünleri tercih edebilirsin.

Herkese merhaba arkadaşlar
Yeni konu açmam gerekiyor mu bilmediğim için Bu başlığı tekrardan hortlatıyorum 😇

Aranızda yeniyim mosso legarda 2021 kullanıcısı oldum inşaallah ama henüz kask ve eldiven alamadım

Kasklardan decathlon'da denediğimde sadece st-100'ün l bedeninin ipleri boynumu sıkıştırmadı geri kalan hangi model varsa hepsini denedim ama kapanmadı ya da çok sıkıştırdı l beden olmalarına rağmen

Varsa sizlerin de makul fiyatlarda iyi kask öneriniz görüşlerinizi almak isterim.

Eldivende de yeşil bir eldiven denemiştim orada fosforlu decathlon'da XXL anca oldu yardımlarınızı açayım herkese iyi geceler

• Beğen
Tepkiler: Cemal Ç.
Herkese merhaba arkadaşlar
Yeni konu açmam gerekiyor mu bilmediğim için Bu başlığı tekrardan hortlatıyorum 😇

Aranızda yeniyim mosso legarda 2021 kullanıcısı oldum inşaallah ama henüz kask ve eldiven alamadım

Kasklardan decathlon'da denediğimde sadece st-100'ün l bedeninin ipleri boynumu sıkıştırmadı geri kalan hangi model varsa hepsini denedim ama kapanmadı ya da çok sıkıştırdı l beden olmalarına rağmen

Varsa sizlerin de makul fiyatlarda iyi kask öneriniz görüşlerinizi almak isterim.

Eldivende de yeşil bir eldiven denemiştim orada fosforlu decathlon'da XXL anca oldu yardımlarınızı açayım herkese iyi geceler
Eldiven tamamen beden olayı.

Kask için caddebostan giant a bakabilirsiniz. Neden mi? Çok uygun fiyata kalkar olabiliyor. İnternet sitesinden de bakıp öyle gidebilirsiniz. Geçen yıl 200₺ ye bir kask aldım akıllara zarar. Muadil leri 600₺ den aşağı değil. Belli olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: karaömeroğlu
Eldiven tamamen beden olayı.

Kask için caddebostan giant a bakabilirsiniz. Neden mi? Çok uygun fiyata kalkar olabiliyor. İnternet sitesinden de bakıp öyle gidebilirsiniz. Geçen yıl 200₺ ye bir kask aldım akıllara zarar. Muadil leri 600₺ den aşağı değil. Belli olmuyor.
Sağolun orayada ilk fırsatta bakıcam
İkinci el bakayım dedim fiyatlar karışık darbe aldımı belli değil beden olucakmı gibi gibi birsürü mesele

İkinci el bakayım dedim fiyatlar karışık darbe aldımı belli değil beden olucakmı gibi gibi birsürü mesele
Ek olarak eğer bir fincan kahve ile giderseniz caddebostan daki gaint bayisine sizin ile çok güzel muhabbetler kurabilir.

Size mini bir tavsiye,
Asla ama asla 2. El,
- ayakkabı
- gözlük
- kask
- pedli tayt
- matara
Almayın.

Size mini bir tavsiye,
Asla ama asla 2. El,
- ayakkabı
- gözlük
- kask
- pedli tayt
- matara
Almayın.
Aynen hocam şu dönemde birde hastalıklarla uğraşmamak adına dikkatli olmak da fayda var
Ek olarak eğer bir fincan kahve ile giderseniz caddebostan daki gaint bayisine sizin ile çok güzel muhabbetler kurabilir.
Bir fincanla olmasada bir paket kuru kahve ile tanışmaya giderim inşaallah ben Kağıthanedeyim bir tık uzk kalıyor 😅

Peki bu kasak için ne dersiniz 🤔?Screenshot_2023-02-05-23-17-59-636_com.android.chrome.jpg

İsim vermek serbest mi?? Dolap uygulamasına bak derim. Üzerinde etiketi olan kasklar var, millet meraklı meraklı alıyor ama hiç kullanmıyor. İkinci el kask alınmaz prensibine ben de katılıyorum.

Biz oğlana kaykay ve patende kullanması için kask ve koruma malzemesi aldık. Gelen malzeme gerçekten de ya yeni yada sadece 1 kere kullanılmış. Bizim oğlan da taş çatlasa 5 defa kullandı. Biz de artık yeğenlere, kardeşlere veririz.

PS: ikinci el malzemeye ciddi para isteyenler de çıkıyor..

• Beğen
İsim vermek serbest mi?? Dolap uygulamasına bak derim. Üzerinde etiketi olan kasklar var, millet meraklı meraklı alıyor ama hiç kullanmıyor. İkinci el kask alınmaz prensibine ben de katılıyorum.

Biz oğlana kaykay ve patende kullanması için kask ve koruma malzemesi aldık. Gelen malzeme gerçekten de ya yeni yada sadece 1 kere kullanılmış. Bizim oğlan da taş çatlasa 5 defa kullandı. Biz de artık yeğenlere, kardeşlere veririz.

PS: ikinci el malzemeye ciddi para isteyenler de çıkıyor..
Aynen hocam iki arada bir derede kaldım var bir kaç tane sıfır gibi ama işte ne kadar sağlıklı
Bakalım bisikleti aldık işte yavaştan elipmanı tamamlayacağım

Aynen bende kıza aldım 2.el komple set hiç kullanılmamış biz perişan ettik bizden sonra pek hayır kalmaz 😅

Peki bu kasak için ne dersiniz 🤔?300424 dosyayı görüntüle

Bu kaskı kullanıyorum çünkü diğer markaların bir bedeni yok.

Bir keresin de kilitli pedala alışırken düşüp kafamı kaldırım kenarlarında ki mantarlara vurmuştum. Kask baya bir zarar görmüştü. Ama başıma hiç bir şey gelmemişti. Kaskım olmasaydı kafam büyük bir darbe alabilirdi.

Açıkçası rahat bir kask . Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.

• Beğen
Bu kaskı kullanıyorum çünkü diğer markaların bir bedeni yok.

Bir keresin de kilitli pedala alışırken düşüp kafamı kaldırım kenarlarında ki mantarlara vurmuştum. Kask baya bir zarar görmüştü. Ama başıma hiç bir şey gelmemişti. Kaskım olmasaydı kafam büyük bir darbe alabilirdi.

Açıkçası rahat bir kask . Yıllardır kullanıyorum tavsiye ederim.
Aynen bende ebat olarak rahat edeceğimi düşündüğüm çin bu kaska bakıyorum xl var olur gibisinden sağolasın bilgi için 🙋🏻‍♂️

• Beğen
Tepkiler: samet akkaya
Sizce bike24'deki POC omne air mıps kaskını almak mantıklı mı? (114 Euro'ya geliyor)

Geri