Scudo Sports

Kask

Sizce bike24'deki POC omne air mıps kaskını almak mantıklı mı? (114 Euro'ya geliyor)
Bende Poc Omne Air var, 2 sezondur kullanıyorum herhangi bir sıkıntısını görmedim. Tabiiki bir, iki olumsuz yönleri de var. Mesela kayışı ayarı biraz sınırlı ve sanki diğer kullandığım kasklara göre bir tık daha fazla sıcak tutuyor. Yaşadığım yer soğuk bir ülke olduğu için bu konuda pek sıkıntı olmadı ama Türkiyede nasıl olur bilemem.

• Beğen
Tepkiler: y4vuzz ve Özcan
Scudo
Sizce bike24'deki POC omne air mıps kaskını almak mantıklı mı? (114 Euro'ya geliyor)
Şimdi wiggle da gördüm. istediğiniz kask ekstra indirim kodu ile 101 dolara geliyor. Hatta yanına 20 dolarlık birşey daha alırsanız ücretsiz kargo hakkıda kazanırsınız. Normalde kargoya 24 dolar alıyor. 24 dolar boşuna gideceğine en azından ihtiyacınız olan birşey almış olursunuz. Ama kask sınırlı renk ve bedenlerde kalmış isterseniz bir göz atın.

Screenshot 2023-11-27 at 12-18-39 Wiggle - Basket.png

Şimdi wiggle da gördüm. istediğiniz kask ekstra indirim kodu ile 101 dolara geliyor. Hatta yanına 20 dolarlık birşey daha alırsanız ücretsiz kargo hakkıda kazanırsınız. Normalde kargoya 24 dolar alıyor. 24 dolar boşuna gideceğine en azından ihtiyacınız olan birşey almış olursunuz. Ama kask sınırlı renk ve bedenlerde kalmış isterseniz bir göz atın.

311961 dosyayı görüntüle
Maalesef hiç M veya L beden kalmamış. İlgilendiğiniz için çok teşekkür ederim.
Düzeltme: Dediğiniz modeli buldum bakıyorum. (Bana uygun bedeni yokmuş)

Yeni bir kask almam gerekiyor. 2-3 senedir aynı kaskı kullanıyorum artık değişim zamanı geldi.
Kırmızı renk mutlaka olması gerek o yüzden uygun fiyata böyle bir kask buldum Bell markası iyi bir marka mı? Tasarım olarak yerli çakma zozo markasına benzettimde.
(link)

Yeni bir kask almam gerekiyor. 2-3 senedir aynı kaskı kullanıyorum artık değişim zamanı geldi.
Kırmızı renk mutlaka olması gerek o yüzden uygun fiyata böyle bir kask buldum Bell markası iyi bir marka mı? Tasarım olarak yerli çakma zozo markasına benzettimde.
(link)
Şahsen kullanmadım ama burda da mağazalarda satılmakta, Yazdığın çakma zozo kasktan çok daha kalitelidir bence. Motor kasklarıda üretiyor firması.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Vizörlü kasklar için ne düşünüyorsun uz.

(link)
Bell iyi bir kask markasıdır.Üst düzey olanlarıda var.

• Beğen
Tepkiler: StanicEnemy
Geri