Scudo Sports

Kaska kemerle kamera montajlama nasil yapilir ?

cyling35

Üye
Tepki
48
İsim
ayberk
Başlangıç
2014—15
Bisiklet
Corelli
Bisiklet türü
Şehir - Tur
Selamlar...bugun elime gecen codegen aksiyon kamerayi kemerle nasil kaska montaj yapicagimi cozemedim yardim edebilecek birisi var mi ?

Scudo
Foto sorunlu mu bende mi tuhaf bir görüntü var. Pembe birşeyle görüyorum

@katran
Hocam telefondan yukledim fotografta kemerle kask aparati var

Fotoğraf açılmıyor.

@Burak_Cakir
@suleymanozgun33
(link)[5][2][900x1234].jpg?1715 su linkteki gibi bi aparat

Linkte ki gibi bir aparat

Yanlış anlama ama cidden bu da açılmadı

@katran
:D hocam valla bende galiba bozukluk...anlatiyiim belki boyle anlasilir umarim...hani codegen falcon kamera yaazincada hepsiburada.com da cikiyor. Kask aparati ve kaska baglamak icin bir kemer var baglanti isini cozemedim

@cycling Onu kimse çözemiyor...Benim videolarım arasında incelemesi var codegenin... Şu şekilde bağlayacaksın, o plastik parçanın içinden geçir sonra sağ tokanın olduğu yere bir ilmek sol tokanın olduğu yere bir ilmek yani iki farklı taraftı tokalar için ayrı ayrı yapman gerekiyor...

@Anonim
hocam kanalınızı takipteyim tanıyorum sizi kamerayı almadan önce incelemenizide gördüm :) bununla ilgili nette hiç bir video bulamadım belki el atarsınız çünkü bugün bazı yerlerede sordum hiç bir bilgileri yok

Yani nası gösterim bilemedim bende şimdi teki üzerinden anlatmaya çalışayım sağ taraftaki toka biraz kayışın gerisinde duracak sonra kayışı o tokanın içinden geçirerek ilmek yapman lazım...Aynı şey sol içinde geçerli...Sonra kaskın gerisine sağ taraf için ayrı sol için ayrı bağlaman lazım :)

@Anonim

hocam sağolun çözdüm galiba :)

Geri