Kardeşim öncelikle çok geçmiş olsun,
Allah a şükürler olsunki verilmiş sadakan ve kaskın var mış ve bu konu başlığını sen açarak bizlere bir ders ve mesaj verdin ben kendi şahsıma bu dersi çok iyi aldım zira ;3 gün öncesine kadar kask da neymiş diyenlerden dim.
ama şükür ki bir süredir bende artık kask kullanıyorum ve alıştım insanların tuhaf bakışlarına artık hiç aldırmıyorum......
Bu gün gezi esnasında birisinden bir söz duydum çok hoşuma gitti "GÜZELLİK DEĞİL, GÜVENLİK" dedi içimizden birisi yoldan geçen yayalara harika bir söz dü. senin yaptığın kazayı ve diğer bayan arkadaşın tünel çıkışında ast subay okuluna inerken ki kazayı da malesef olay esnasında gördüm. farkınız başınızda kask olması ve olmaması idi. 40-50 tl lik bir kaskın önemini zihinlerimize bir defa daha kazımış oldu bu 2 olay....
tavsiyem tamirle filan uğraşma çünkü bunun testini yapamayacağın için Allah korusun ileride yeni bir kaza olduktan sonra keşke yenisini alsaydım dememen ve öyle bir konu açmaman, daha da kötüsü sen değil başka birisi tarafından arkadaşlar sakın kaskınızı yapıştırmayın örneği bu şekilde diye bir konu açmaması için sen yenisini al ben kaskım çok iyi olmadığı için yakın zamanda biraz daha iyi bir kask alacağım iyi akşamlar....