Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

kaskınızı sakın cıkarmayın

@yunuskivanc

geçmiş olsun. 1 müsibet 1000 nasihatten iyidir derler.Ucuz atlatmış olmanız sevindirici...

Scudo
ben de 5 gün önce test ettim. kafa üstü çakıldım hızlı değilken ama ters şekilde düşerek ve hafızamı kısa süreli kaybetmeme rağmen kafam sapasağlam.

köprücük kırık ve ameliyat olacak, dirseğim de çatlakmış ilginç şekile(ben hiç ummuyordum, tedbir olsun diye bi film çektirttim hafif ağrıdığından). kol da yarım alçıda. ama bunlara rağmen çoook mutluyum çünkü kaskım olmasa şu an ölmüş veya çok ciddi yaralanmış hastanede olabilirdim. omzumu düzeltirler, dirsek de düzelir ama kafam gitseydi ben de giderdim.

BAZEN BİSİKLET ÜSTÜNDEYKEN VE TRAFİKTE SÜRERKEN KAFAMDA KASK BİLE OLSA-ki her zaman olur- O KADAR KORKUYORUM Kİ ANLATAMAM.İNİP YÜRÜMEK GELİYO İÇİMDEN.NEDEN BU KADAR ÇOK KAZA OLURKEN VE BİSİKLET ÜSTÜNDE TAMAMEN SAVUNMASIZKEN YİNE DE BU KADAR ÇOK BİSİKLET SÜRMEK İSTİYORUM ANLAMIYORUM.ŞİMDİ İŞTEYİM MESELA VE ÇIKIŞTA YİNE BİNCEM.
SİZE DE AYNI ŞEY OLUYOR MU YOKSA BEN DELİRMEYE Mİ BAŞLADIM?

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Çok çok geçmiş olsun Allah tekrar yaşatmasın kardeşim. Yalnız neden yarın sabahı bekliyorsun, şimdiye kadar çoktan gidip baktırabilirdin koluna, kırık mı, çıkık mı öğrenirdin şimdi için rahat olurdu. Arkadaşlar Allah kazalardan belalardan hepimizi korusun inşallah.

@Mithrelios

Sanada çok çok geçmiş olsun Mithrelios. Sana acil şifalar dilerim.

Arkadaşlar doğru dürüst kaskın fiyatıda ateş pahası. Tamam sağlık için, tebdir için, büyük tehlikelerden koruyor ama bunu ithal eden firmalarda biraz insiyatifli olsunlar kar marjını biraz düşürseler iyi olur. Çünkü aynı kasklar yabancı sitelerde çok daha ucuzlar. Benim bisikleti şimdi satsamaya karar versem iyi bir kask fiyatı vermezler :)

kaza geciren bütün arkadaslara gecmis olsun umarım bu konuyu acmak işe yaramıştır kasktan rahatsız olup cıkaran arkadaslar için ben hala binemiyorum bisiklete dirsek kıkırdaı aşırı zedelenmiş hala arılarım var önemli bisey deil ama bisiklete binerken daha cok arıdıı için 1 hafta daha binmeyi düşünmüyorum umarım herkes kaskın önemini örneklerle anlamıstır

Arkadaşlar kaza geçirip yaralananlara çok geçmiş olsun. Bana da.

Bugün birkaç gündür sürekli kullandığım Ortaköy sahil yolunda birinci köprüye çok az kala yol kenarındaki oluklara takılarak çok kötü düştüm. Yan tarafımda araçlar vardı çok hızlı da değildim bu arada. Ama bir kere yakalanınca kurtulmak zor acemiler için. Kaskım vardı kafamda, neyse ki kafamı çarpmadım. Ama sol dizim mosmor ve şişti. Bu oluklara karşı benim gibi acemileri uyarmak istiyorum.

Ayrıca bugün sahil yolunda 3-4 bisikletliye denk geldim. Pek amatör binicilere de benzemiyorlardı. Ama ne yazık ki bir tanesinde bile kask yoktu arkadaşlar :mad: . Yoksa çok amatördüler mi demek lazım?

Herkese güvenli sürüşler.

Yaw bisikleti aldık zaten dünya para kasklarda pahalı olmasa...Ucuz olanlar ne kadar koruyacak ? Pahalı olanlar güvenlik hadsafha ama adı üstünde pahalı...
ya nerdeyse bi tane daha bisiklet parası :(
Neyse yavaş yavaş alacaz :(

@jimi1984

Bence ucuz olanlar ne kadar koruyacak deme, hemen alabiliyorsan en ucuzundan al. Merak etme ucuz olanlar da üzerine düşen görevi yerine getirirler.:) :)

@jimi1984

bir bisiklet parası kadar değiller,bende bisikletimi alırken sedona kask aldım ve fiyatıda 20 lira sence kafanı korumak için 20 lira çok mu :eek:

@Ali.

geçmiş olsun.kaza yaptığın yeri çok iyi bilirim.bende bir keresinde araba sıkıştırdığı için o kanala girmek zorunda kaldım hemen frenlere asıldım ve düşmeden durabildim.çok tehlikeli biyer sağ tarafında zaten 60 cm lik babalar var.başka bir zamanda 10 m önümde arkadaşım düşmüştü,omuriliği incitti bir ay sırt ağrıları çekti.
tüm kaza geçiren atlatan arkadaşlara geçmiş olsun acil şifalar.tabi şifa beklemeyle bize gelmiyor. :) onun için doktor kontrolü şart, aman ihmal etmiyelim...!

hepinize geçmiş olsun bende bisikletimi yeni aldım bu yazıyı okuduktan sonra hemen kask almaya karar verdim . ama alacak yer bilmiyorum :(

aslında dıkkat ettıkden sonra ne kaska nede eldıvenın geregi yok aslında (bu benım dusuncem...)

kaza geçiren tüm arkadaşalra geçmiş olsun..bende uzun mesafeler yapıyorum ve elbetteki kaskım her zaman kafamda..şimdilik bi kaza geçirmedim ama geçirmeyeceğim anlamına gelmiyor tabi..dikkat etmek lazım..tekrar geçmiş olsunn..

Geçmiş olsun sağlık gerçekten çooook önemli insan bir olay yaşamayınca bunu anlayamıyor.yada yaşadıktan biraz zaman geçtikten sonra unutuyooor.ben de kask takmanın önemli ve pas geçilmemesini düşünüyorum ama ne yazıkki düşünmek yetmiyor mahalle de biniyorum diye takmıyorum(mahallede insanlar garip garip bakıp anlamsız sorular soruyor ve buda baskı oluşturuyor bende)ilk önce bu duyguyu yenmek gerekiyor vede biz ler kask taktıkça çevremizdekilerin gözleride alışacaktır herhalde.Tekrar geçmiş olsun!

Geri