Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kasklı videomuz (Sinto-Bedo-Berkin-Can)

Scudo
Buyrun işte kasklı video :)

vay güzel olmuş buda rockwalk atıyoruz artık güzel

çok güzel arkadaşlar,ilk videoya göre daha çok uğraşıldığı ortada:),müzik seçimleri ikisinde de çok güzel,daha fazla hareket var.bi yorum yapıyım,çöp tenekesine vuruş defalarca değilde bi tane ama en güzeli olsaymış daha güzel olurmuş gibime geldi.mesela berkinin vuruşu güzeldi,hemde arkadan çekim de güzeldi.neyse böyle işte bedonun kaskı çok güzel duruyo,diğer hareketlerin hepsi çok güzel,devamını dilerim başarılarınızın:)

Sinto güzel video yapmıssınız elinize sağlık ,calışmalara devam edin daha mükemmel videolar ve müzikler ile devamını bekliyoruz

Gözlerim yaşardı :) Duygulandım! Çocuklar kafanızda kask var, bunu neye borçluyuz :)
Neyse, güzel bir gelişme, darısı BMX kullanan arkadaşın da "başına" ;)

bmxle rock walk oskı suan ılk defa denedım gaza geldım doğrusu iki uc denemede yere ınmeme rahmen dengemı tuturamadım....ama hersey hırs yabınca oluyomus bmxle mtb dekınden daha zormus oğrendım mtb yle daha kolay rock walk koyabılıyosun:) ama bn bmx cıyım bmx tede yabarım dedım yabtım yorumlarınız ıcın cok tesekkurler prepared by sinto

@HaliliOzturk

ama halıl abı kaskım wardı ama kaskı takınca hıcbısey yapamaz oldum... rock walkta nerdeyse dusuyodum bunnylerde cok zorladım ters etkı yaptı beykıde alıskın olmadıgım ıcın falandır... alısınca bnde kafamda kaskla sıze vıdeo gonderecegım....

@seko123

Sende işler ters işlemiş :). Normalde kafasında kask olan kişi kendisini daha güvende hisseder, bu nedenle hareketleri daha kolay yapar.
Ben mesela kasksız araziye çıktığımda kendimi tabiri caizse çıplak gibi hissediyorum. Afallıyorum ve ciddi bir şekilde cesaretimi kaybediyorum.
Kaskım kafamdaysa; Sinan'a sorun arka "Fox"lar nasıl çalışıyor :D

sinan sana soruyorum nasıl calısıyo:D aslında bnde bmxle gıtmıstım yıldız parkına ınıste ıkı frenıde kıtlememe rahmen agaca carptım:) o gunden sonra yıldız parkı yok:)

• Beğen
Tepkiler: Hasan Hakan Koç
Süper olmus gurur duydum sizin gibi gençleri heryerde görmek isteriz Videonuz muhtesem olmus...Harikasiniz

@HaliliOzturk

yok abi anlatılacak gibi değil canlısını görmeleri lazım :) birgün onların da videosunu çekeriz :)

Çok beğendim elinize sağlık .. hepsi çok güzel .. sizin bizikletin arka tekeri yada çöp bidonunun yerinde olamak istemezdim:D
Keyfle takibcisiyim .. kasklar çok yakışmış ..

Sinan, çok güzel olmuş..Tekrar bekleriz yakın zamanda..:)

hepinize teşekkürler bugün yeni bir video daha çektik :) onu da yarın foruma koyup sizinle paylaşıcam :)

işte budur.artık kasklarla tam oldu.tekrar tebrik ederim arkadaşlar

Geri