2 gün sonra Çinliler muadilini yaparlar burada onu tartışırız. Güzel,kullanışlı,faydalı bir ürün olmuş. Satış fiyatı açıklandığında fiyatı uygun olursa alırım hemen Varmış zaten sitesinde
kask üzerinde sinyal çok şart değil ama önde ve arkada belirgin bir şekilde yanıp sönen ledlerin bütün kasklarda olması lazım.. bu çok zor birşey değil sanki
@M.Burak KARADAĞ önceden Ebay'e bakarken sepeti dolduruyordum dolar yüksek olmadığı için.Şimdi 2 ürün ekleyince bi bakıyosun 100-200 Tl'ye denk geliyor
@mehmet ulaş Aramızda Sigma 16.12 nin 2 üst modelini 150 liraya alan arkadaşlar var ----> @Serbay Akar Var sen düşün hocam Şimdi Sigma 16.12 nin kendisini kargo hariç 150 liraya falan ancak alıyoruz
sürekli yanımda ışık taşımaktan bıkınca -- bisiklete takınca da olmuyor, bir yerlerde park edince, bisikletin üstünde ne varsa, çıkarıp yanımıza almamız gerekiyor zaten -- bir de bagaja takılan ışıklarım yüksek bir yerlerden inince birincide, ikincide düşmezse, üçüncüde düşüyor, kırılıyor, yalama oluyor vs. vs... kaska iki tane nispeten kuvvetli ışık taktım, hiç çıkarmıyorum... zaten şehir içinde kullanırken, evden uzaklaşacaksam falan hep kask yanımda... çok pratik oldu benim açımdan...
videodaki kaskta, şarj edilebilir olmasını da ekstra beğendim...
tam bana göre bir kask yapmışlar gerçekten -- ama ülkem şartlarında bence daha ışıklı olmak lazım, ufo misali
@CandanC kesinlikle daha ışıklı olmak lazım ülkemiz yollarında. Hatta geçen gecelerden birinde bütün ışıklarım açık vaziyette turlarken, bu şekilde tekerlekli maksim gazinosu gibi gezerken bile bir araba arkadan çarparsa yapacak bir şey olamaz artık diye düşündüm ☺ Bundan öte dikkat çekmek ve ezilmemek için yapılabilecek tek şey kendimize benzin döküp ateşe vermek ve alevler saçarak sürmek, dublörler gibi
kesinlikle katılıyorum... o yüzden, özellikle rampa çıkarken, kaldırımı müsait yolları tercih ediyorum...
bir de, hep söylerim, yine söyliyim... bazen de görünmez olmakta fayda var, yolun durumuna göre artık