Scudo Sports

Kasktan utanıyorum

"Arkandan helvanı yiyeceklerine arkandan gülsünler" şeklinde bir forum üyesinin mesajı vardı, buna benzer bir konuda o aklıma geldi.

Şu kız gibisin olayıda cidden sıkıyor. Bu zihniyet daha küçüklükten beyinlere işliyor.

https://pbs.twimg.com/media/Bwj31Q3CMAAyTLu.jpg:large

Scudo
büyükadanın arkasında kasksız virajı alamayarak yolun kenarındaki ağaca uçarak kafasının üstünü çarpan çocuğun kafasından gelen sesi, bayılmasını ambulansın 1 saat sonra gelişi ve çocuğun hala ayılmamasını hatırladım.
kask olsaydı farklı olurdu tabii..
Boşver delikanlı şöyle karizmatik iyi bir kask al boşver gerisini..

Kaskı ben istiyorum. Bana verebilirsin takmıyorsun :) Teşekkürler!

sen ben takacağız ki çevremizdekiler kaska alışsın, kask takan bisikletli görüntüsü normalleşsin.
bir zamanlar ben de takmaya çekinirdim ama daha tuhaf bir nedenim vardı. kendimi acemi kask takanları ise daha usta sürücü olarak gördüğümden kendime yakıştıramazdım. :)

http://img-9gag-lol.9cache.com/photo/aYpWVg7_460s_v2.jpg

bunu daha once paylasmistim ama...

"kask giymeyecegim, aptal gibi gozukuyorum"

Hep söylerim kafa giderse sermaye gider sen elalemin söylediğine bakma doğru olanı yapmaya devam et kardeşim millet alışmış bisiklete don gömlek binmeye böyle bakmaları , gülmeleri o nedenle normal bisiklet kültüründen hala uzaktayız halk olarak ama göre göre alışacaklar elbet

dün gece bisiklet sürerken
kask taktığım ve bisikletimde güvenlik önlemleri için çakarlı ışıklar olduğu için ''şunun bisiklet sürüşüne bak'' dediğini duydum yanımdan geçen adamın.

bu kafada adam benimle dalga geçse nolur geçmese nolur.
gerçekten diğerlerinin ne düşündüğü sizce o kadar önemli mi?

Ben kask takanları görünce seviniyorum. Çünkü buralarda çok çok az kullanılıyor.

Kasktan utananlar için yapılmış. :D

https://scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xap1/v/t1.0-9/10636243_797935920257063_7252658203666235640_n.jpg?oh=358986bc27e506d0c5abcff209cb5919&oe=54983F54

Ben Trabzon gibi bi yerde hatta Sürmene de kask değil taytın bile alasını giyiyorum, insanlar laf ediyor diye hayat tarzımı değiştiremem....

@hızlı alperen
sakin boyle dusunme, insanlarin dedigi onemli degil bizler icin. ona bakarsan tayt giyerken bile alay konusu oluyoruz. ama alay edenler saglik icin oldiugunu bilmiyor, bu hayatta biz turkler hep iyi gelecek seylerle alay eder olduk, hep kotu olan seyleri kullanmaya idildik.... sen tak kardesim onlardan farkli oldugunu goster kas demek can demek unutma!!!!

Utanıyorsan takma çok çok ölürsün :D Ne dedikleri kafandan hayatından önemlimi?

@hızlı alperen

Bak buradaki insanlar sana ne kadar destek oldular !

Demek ki kask dedikleri olay gerçekten mühim ;) Sen takılma millete kaskını asla çıkarma..

şimdi kask takmaktan utanıyorsun peki Allah korusun düşüp herhangi bir yerinde kalıcı bir iz kaldığında o halinden ömür boyu utanmak dahamı iyi? Bakkala giderken bile kask takın önce emniyet

giyme canım kardeşim, malzeme senin sonuçta

ama her seçimin bir sonucu olduğunu unutma

sanırım 1996 senesiydi. yer gavur izmir. kafa ölçüm 62, kafama kask bulamıyorum zaten ülkede kask bulmak o zamanlar da zor. eee kafam futbol topu gibi büyük olunca kask takınca bir acaip mahlukat oluyorum. yaz günü kırmız ıışıkta durdum otobüs durağının dibinde. durakta annesinin elinde tutmuş bir zıpır " anaa adama bak maymuna dönmüş" dedi. o zamandan sonra ne sataşan oldu ne laf atan ne de bişey. bu yorumu aldığımda siz daha doğmamıştınız muhtemelen anne ve babanız bekardı. zamanla toplum evriliyor. 0 yıllarda küpe taktığımda garip bakışlarla karşılaşıyordum. şimdi küpesiz gezen ender erkeklerdenim çalışma ortamında. kask güzeldir. şıktır. havalıdır. kafanıza kask takın, milletin dediklerini takmayın.

• Beğen
Tepkiler: Ricochet
ne dalga geçilmesi ya insanlar korunmaktan çok daha havalı görünmek için kask takıyor:) arkadaşların seni kıskandıklarından öyle demiş

Bizim milletin KAS-K sistemi böyledir.Kafalar hep geri bastığından yeniliklere alışmak için bu kas sistemini kişileri engeller ve zorlar.Beyinde mercimek kadar olduğundan nöronları zorlarlar ve bazı beyinler bu yüzden yanar.
Sen onlardan 100 adım önde olduğun için hiç uıtanma ve çekinme.
Sende onların beyniyle dalga geç ve utandır.

Geri