Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Kastamonu

Scudo
@yildirima

O saklı kalmış cennet umarım açığa çıkmazda diğer Anadolu illeri gibi özünü kaybetmez memleketim.Kilit anahtar oradaki üniversitede eğer dahada büyürse üniversite, Kastamonu da öğrenci kenti olur çıkar gider.

Dün Kuzeykent'te Scott bir yol bisikleti gördüm. Kastamonu merkez de evden bakkala değil de spor amaçlı olarak başka bisikletle ilgili bişey görmedim.

Kastamonuda bİsİklet kullananlar taniŞalim... Bİrlİklet pedallayalim

Kastamonu da bİsİklet kullananlar.. Beklİyorum

RahmiEmir Ben şu anda İstanbulda üniversite öğrencisiyim lisedeyken Kastamonu GMSK ve KSK klüplerinde 2 sene boyunca yarış koştum.Kastamonu yıllarca çok değerli milli sporcular yetiştirmiştir.Bunlardan bazıları uluslararası başarılar dahi elde etmişlerdir.Şu an klüp aktif mi bilmiyorum.

Senin bu mesajı yazdığın tarihde aktif sporcu sayısı on civarındaydı.

Merhaba Kaam ben.Kastamonuluyum ailem orda ben okul sebebiyle İstanbuldayım tanışmak isterim.

Ben de varım arkadaşlar. Selamlar. Merkez ilçedeyim.

Bir aksiyon olursa benimlede iletişime geçebilirsiniz.

Merhaba bende Kastamonu/Merkez gezmek isteyen varsa özelden yazsın yaş 17 kondisyon fazla yok.

Merhaba bende kKastamonu merkez hafta sonları boşum gezmek isteyen özelden yazsın

Merhaba Kastamonu Cide liyim. İstanbulda yaşıyorum. Anadolu yakasında Kadıköy Maltepe arasında (genelde hızlı tempoda) pedallıyorum. O tarafta olan varsa beraber pedallayabiliriz :)

merhaba,
ben de Karabük teyim.
burada da bildiğim kadarıyla bir bisiklet grubu yok. ya da ben henüz tanışamadım.bilgisi olan var mı?
ayrıca Kastamonu da bir grup var ise, ben de katılmak isterim.havalar soğumadan:))

merhaba bende kastamonu merkezdenim gezmek isteyen mesaj atabilir.

Kastamonuda olan varmı arkadaşlar konuyu bi aktifleştirin :)

Geçen yaz Çankırı'dan Kastamonu'ya gelmiştim bisikletle. Sizi de bekleriz :)

kastamonu, şenpazar, cide tarafında sürenler yazabilir.

Geri