daha önce belki gördünüz, görmeyenler için adamlar Lefty'den sonra Righty de yapmışlar. ve benim yapmayı düşündüğüm vites sistemini de yapmışlar vites-fren hepsi sağda bu fabrikada çalışmak isterdim.
daha detaylı bilgi
arka kısmı (fren rotorunun görüntüsü ve tek taraflı bağlantı) tam anlamıyla bmw motorlar gibi olmuş ve vites dişlilerinin(şanzıman desemde olur herlade) üstünü kapatan kapağın üstünde ki örümcek ağı şeklindeki işleme küçük detaylara ne derece önem verildiğinin bir göstergesi sanırım oldukça şık durmuş
Paylaşım için teşekküler Otec konuyu geçenlerde bende takip ettim hayran ve yine ağzım açık kaldı nede olsa Cannondale artık pek saşırmamak lazım bu durumlara diyorum
Süper bisikletmiş gerçekten 10 numaraymış. Allah sahibine bağışlasın ama aktarıcı kısımların tamamen kapalı olması çok güzel. Sanırım zincirsiz bir sistem şu kayışla kullanılardan.
Arkadaşlar bu bisiklet, geçen yıl prototip olarak bolca gördüğümüz Cannondale Jack Knife'ın biraz daha basite indirgenmiş hali.
Jack Knife (forumda arama yaparsanız detaylı bilgi bulabilirsiniz) ilk olarak hidrolik çekiş sistemine sahip ve tamamiyle karbon fiberden tasarlanmıştı. Ancak bu bisikletin tahminin aluminyum olduğu, hidrolik yerine kapalı sistem zincirli çekiş sistemi olduğunu görüyoruz.
Netice itibariyle gerçekten güzel bir bisiklet olmuş, tahminim en pahalı katlanan bisikletlerden birisidir
Keşke ucuz olsalarda alma imkanımız olsa, Çünkü katlanır bir bisiklete ihtiyacım ve muhtemelen Aslı Bisiklet ithal ettiği zaman DAHON marka veya o tarzda olanlardan birşey alacağım. Yada Salcano Easy alacağım. Eğer bu tarzı diğer markalarda tasarlar ve fiyatları makul olursa acil düşüneceğim ama makul olacağın sanmıyorum
Sanırım sevinebiliriz Mesut Abi . Çünkü bu bisiklet, üretilmesi biraz daha kolay ve standart parçalardan oluşan bir bisiklet haline getirilmiş. Tabi bir iki parçası hariç ki o da zaten böylesine farklı bir bisiklette doğal bir şey.