Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanabilir Bisiklet Çantası için Öneri Lazım

erencaner

Forum Demirbaşı
Kayıt
23 Şubat 2007
Mesaj
413
Tepki
274
Şehir
anywhere
İsim
Eren Caner
Başlangıç
2007—08
Bisiklet
Dahon
Arkadaşlar selam,
2 tane 20'' katlanabilir bisiklet için (Dahon vitesse d8+ dahon orijinal tur bagajı da var normal bagaj yerine) çanta yapmam veya almam lazım, ağustos başında bir tura çıkacağız. Fiyatları 250 civarı Türkiye'de. Bu fiyatı vermemek için Aliexpress'ten mi alalım dersiniz? Mesela şu?
(link)

Buna sığar mı yoksa kendimiz mi yapsak bir bisiklet çantası. Nasıl ve neysen yapabiliriz fikri olan var mı? Maximum 1 ayda 2 çantayı da yapmam veya temin etmem lazım. Yardımlarınızı bekliyorum.
 
Scudo
Bende bu şekilde aldım ve sığdı. 1.5 ay falan sürdü elime geçmesi..
 
kışın bisikleti balkonda tuttuğum için paslanmaya karşı benim de çanta ihtiyacım var. Aklıma gelen ise bir kumaş alıp bir terziye diktirmek. Sonuçta katlandığında ölçüler belli. Sipariş versem yaklaşık 100 TL yapacak, kumaşı alıp terziye diktirmek daha ucuza gelir kanaatindeyim.
 
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
aliexpressten çantalar almış birisi olarak size tavsiyem çantayı alırsanız aldıktan sonra mutlaka terzi veya bir çantacıya götürerek dikişlerini kontrol ettirin. Çünkü aldığım 1 heybe dikiş yerinden,1 sırt çantası fermuarın dikiş yerinden söküldü. Onun haricinde kumaş olarak bir sıkıntı yaşamadım.
 
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
Merhaba arkadaşım
Bu yatak altı yorgan hurçları var sanırım 10-15 tl civarı
7-8 Boyu bulunuyor büyük boylarından birini
Bir terzi yardımıya bisikletin ölçülerine göre ufalttıra bilirsen ucuz yollu belki halledilebilinir
Sağlamlık açısından pek sağlam olmasada muhafaza amaçlı belki olur
 
10 liralık çantayı dahon bisikletin ederi oranında fiyata satıyorlar.
büyük bi çantayı modifiye ederek sağlam ve ucuz bi çanta elde edebilirsin bence.
 
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
@Serdar Kaptı tur bagajı ile mi sıgdı? rahat sıgıyor mu peki? tur bagajından dolayı birkaç cm'lik fazlalık var. umarım çantaya sıgar.

@cpt.erhan teşekkürler hocam mutlaka bakacagım.

@hakan okayer hurçlar çok saglam durmuyor ama. bisiklet de çok hafif değil 11kg hatta bagajı da sayarsak 12 kg gelir. bakalım aliexpress'ten sipariş verdim.
 
@erencaner Doğrumu anlıyorum ama benim aldığım cary bag diye geçiyor. Biraz kalın bir kumaşı var. Sadece bisikleti içine alır. Sağlam birşey. Birde stow away diye daha innce naylon gibi bir çanta var.
 
@Serdar Kaptı Orijinal çantalar pazar çantası gibi elde taşımak için değil mi? Belli bir süre sonra ağrı yapmaz mı o? En iyisi ben sırtta taşınabilecek şekilde bir şey tasarlıyayım. :)
 
arkadaşlar daahon un bu aliexpresste satılan çantasına tern lik d8 sığarmı acaba.yada ne önerirsiniz
 
@Serdar Kaptı hocam bunun içine orijinal arka bagajıyla sıgıyor mu?
 
@erencaner Eren benim bagajım yok. Prime diye geçiyor. Çamurluk var sadece. Ama o çantalar full aksesuarlı sığacak şekilde tasarlanır. Aksi olsa mutlaka belirtilir diye düşünüyorum.
 
  • Beğen
Tepkiler: erencaner
Arkadaşlar bende bir çanta almak istiyorum. Bazen insanlar arabalarına almak istemiyorlar nedense anlamadım çantaya koyup sokmam gerekiyor.

Çanta konusunda kararsız kaldım içi sünger destekli bir model mi alsam yoksa örtü gibi katlanarak ufak hale gelenlerden mi alayım bu konuda karasızım?
Kullanan arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilirseler sevinirim. Örnek olarak Tern çanta var çok ufak boyuta geliyor ama altında büzme kısmı sarkıyor falan çok da beğenmedim. bir de dahonun bu boru gibi olanı var bu biraz daha mantıklı ama hala karasızım.

Başka markaların ürettikleri çantalar da var içi sünger destekli vs bunlar bisikleti taşımak açısından daha güvenli duruyorlar ama mobiliteye uygun değiller gibime geliyor. Zira bir yere giderken bisikletin rahatsız etmeyecek bir noktasına tutturmak istiyorum.
 
Geri