Scudo Sports

Katlanabilir Bisiklet için KM Sayacı Tavsiyesi

@biziklet kalibre için lastik çevresini ölçüp sayaca girmen gerekiyor.
Lastik çevresini ölçmek için düz bir zeminde ön tekerlek sibobunu yere dik duruma getir ve sibobun hizasına bir çizgi çek sonra tekerleği yine sibop yere dik duruma gelene dek bir tur döndür ve sibobun karşısını yine işaretle. Yerdeki iki işaret arasını ölçersen lastik çevreni buldun demektir. Bu ölçüyü milimetre cinsinden sayaca girdim mi kalibrasyonun tamamdır. Fotoğraf da yardımcı olacaktır.
unnamed.png

• Beğen
Tepkiler: bekut
Scudo
Arkadaşlar benim mosso marine 20 2d 5 jantlı ve janatları normalden kalın km saatleri uyar mı? ya da uydurabilir miyim?

Dosyalar

• MARİNE-D-900x700.jpg
    MARİNE-D-900x700.jpg
    64,5 KB · Okunma: 14
Merhaba tern b7 katlanır bisikletim için çok özellikli olmasına gerek yok en fazla kullanacağım özellik toplam km olacak km sayacı alacağım tavsiyeniz var mı? As100 modeli yada decathlondaki btwin 100 modeli gibi 30 40 tl bandında birşey yeterli olur mu?

Katlanir icin km saati mi? Haha ironikmis :D abartmamak gerek sanki

Katlanır için km saati kablosuz olması gerekiyor. Yani kablosuz her km saati uygundur.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@mariokaldato hocam belki stravada zirveye koşuyodurlar :D
şaka bi yana insan o an kac km/h ile gittigini merak ediyor :harika:

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Ya konuyu acan arkadasa lafim yok , velhasil biri bisey dedi diye bunu kitlelere danismadan evel bi goggle moggle bakabiliriz sanki :D
Ben bu forumda bakalim daha neler gorecegim ahir ömrümde :D hatirliyorumda birisi 'lastigim patladi napak" gbsinden konu acmisti. Sanki burasi 7 / 24 oto servisiymiş gibi muamele gormenin örselenik tadı bir hoş :D

_ s. A arkadaslar
Pisikletme hava bascam su an bepe tesislerindeyim ama pompaci "_ Burdan hava basilmaz olm, benzin var bunda...Sen ilerdeki hava basma istasyonuna git !!"dedi . lutfen yardim edin benzin pompasindan hava basilir mi ?"

:D :D

@Bisikletreis
Yok be baskan satarken km sini soruyorlar ya :D

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@Ehlikeyif
"Mtb sonucta cizik soranin kalbi itinayla kirilir " keh keh en hasta oldugum satici fircasi :D

• Beğen
Tepkiler: Ehlikeyif
Selam, profil resmimdeki arkadaşa CICLO CM 4.21 HR modelini taktım. Fakat maksimum mesafe 60 cm olarak belirlendiği için her ne kadar uğraştıysam da verim alamadım (Triban 500'de hizmet etmeye devam ediyor artık.) Kablolu almayı düşündüm, vazgeçtim. Kısa mesafelerde kullanıyorum katlanırı ve urbanbike programıyla gerekli bilgileri elde ediyorum.

Geri