Scudo Sports

Katlanır Bisiklet Bayanlar İçin Uygun mu?

Scudo
@Birhan K. Bence öncelikle erkek olarak utanmak yerine bir bayana nasıl hitap edileceğini öğrenin, çok kaba ve küstahsınız...Sizin gibiler olduğu sürece bu tip forumlarda neden az bayan var anlaşılıyor.Lütfen konuma yazmayın...

Arkadaşlar çok teşekkür ederim yardımlarınız için stridaya baktım çok güzel internette gördüm lakin fiyatları hakkında bilgisi olan var mı ya da şuradan bakın diye önerebileceğiniz bir dükkan?

Sinem ben de katlanırları epey bir araştırmıştım, edindiğim izlenim ise Dahon dışındaki markaların üzebileceği ihtimali. Bu işi en iyi bilen firma şimdilik onlar, uzmanlıkları bu konuda, dolayısıyla oynar aksamlı bir şeyde mühendislik tasarımı öncelik arz ediyor, bu durum da "bir de katlanır üretelim" demek için yapılmış serilere nazaran tercih sebebi oluyor.

Bence de Dahon vitesse 8 şeker gibi bir model, her iki rengi de. Pazarlıkla 1500'e falan alınabileceğini tahmin ediyorum. (link) ve evet uygun hem de nasıl, kadro çeşitlenmesi de zaten etek menşeli bir ayrımdı, etek giyen kadın kalmayınca her şey uydu.

@sinemis3434

Siz ne biçim konuşuyorsunuz ya, bana küstah deme hakkını size kim veriyor? Ben gayet kibar bir dille, bana garip gelen bir şeyi belirttim. Kaba olan şey nedir, size kadın demem mi? Bunda şaşıracak bir şey yok, siz bir kadınsınız, "bayan" değilsiniz.

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
@Birhan K. Terbiyesiz... Git başka yere yaz sana garip gelen şeyleri kaba adam!!

@Zfr Hafta sonu olduğu için çok bakamadım ama New York'da yaşayan bir arkadaşımla konuştum şiddetle Dahon diyor...Bu arada ikisi Tern ile aynı firmaymış sanırım değil mi?

Kullanım amacına ve zevkinize göre bisiklet almak en doğrusu...Hangi bisikleti alırsanız alın en az haftada farklı zamanlara üç kez binmelisiniz. Yoksa bisikletle birlikte yaşama ortak paydası oluşmaz...

@sinemis3434

Bana terbiyesiz deme sebebiniz nedir, gerçekten anlamadım? Size hakaret mi ettim, küfür mü ettim, kötü bir söz mü söyledim? İyi misiniz?

• Beğen
Tepkiler: DutPekmezi
Bence far olmaz *-*

Geri