Jordanred Bisiklet Forması, Bisiklet Taytı ve Bisiklet Giyimine Dair Her Şey

Katlanır bisiklet çantası 54 lira decathlon resimli

Lütfü Ekşioğlu

Forum Bağımlısı
Tepki
284
Bisiklet
Salcano
Bu gün Decathlon'daydım.Bir baktım bizim arayıp bulamadığımız katlanır bisiklet çantalarını getirmişler. Ben de durur muyum hemen çektim resimlerini. :D Çanta Dahon Carry On gibi bir çanta. Üst tarafında el sokmak için cırt cırtlı bir yer var. Eli ordan sokup bisikleti taşıyabiliyoruz. Aynı zamanda kılıfı yanımızda taşımak için kendi çantası var. O çantanın da sele altına takmak için gerekli kayışları var.

Scudo
Decathlon'a geçenlerde gittim fakat görememiştim, daha doğrusu aramadığım için gözümden kaçmış olabilir. Merak ettiğim bir üründü, teşekkürler.

Bu arada ben başlığın hepsini büyük harfle yazdım fakat nedense böyle abidik gubidik şekilde çıkmış.Yoksa böyle yazan dil bilgisi katliamcılarından ben de nefret ediyorum.

@Lütfü Ekşioğlu

Forum kurallarından biri başlığı büyük harfle yazmanın yasak olduğu. Çoğu forumda olduğu gibi. Bunun önüne geçmek için böyle çıkıyor başlıklar.

@yiğt

Bundan haberim yoktu.Aslında yine benim açtığım aksesuarlar konusu vardı fakat görünmez ve çoğu kişi çanta arıyor diye büyük yazayım dedim böyle çıktı.Birdahakine dikkat ederim.

Ben Marmara Forum şubesine baktım orada 5-6 tane vardı.

@ÖmeR Frk S

Yok sırt çantası şeklinde görmedim.Benim bildiğim sırt çantası bir strida bir brompton larda oluyor.Normal katlanırlarda çok acayip durur :D

ben 100 tl ye almıştım daha kullanmak nasip olmadı bayramdan sonra eskişehire giderken kullanırsam yorumumu yazarım, sanki bisikleti omuzda taşımak biraz zorlayacak gibi geliyor

Bu taşıma kılıfı elde ya da omuzda taşımaya izin veriyor mu? Kullanan var mı dahon'um için düşünüyorum.

Çantadan ziyade koruma kılıfı , brandası olarak düşünülmüş bir ürün. Büyük bir torba düşünün ağzı lastikli büzebiliyorsunuz. bisiklete geçirip büzüp bir köşeye koymalık. Ya da otobüse falan koyarken çizilmesini önlemek amacıyla kullanılabilir.

http://0fad0eeb83.site.internapcdn.net/25333-Product400/tilt-carry-on-bag-black.jpg

Teşekkür ederim. Fiyat çok uygun metroda işime yarar diye düşündüm.

Konuyu canladırayım. Bendeki tern lin b7 ye olur mu acaba?

Arkadaşlar Merhaba,
Bende Dahon vitesse D8'e uyacak bir çanta arıyorum. Ne önerirsiniz? Dechatlon'dakiler uyar mı?
Bu arada ,Dechatlon'a bisikletimi sokabiliyormuyum? Orada deneyip almak için :)

Arkadaşlar dahon marka çantanın içindeki çırt bant sistemini yani bisiklete sarılan bant sistemini resmini çekip burada paylaşabilir misiniz?

@semihaydin kendime çanta bakıyordum yüksek fiyatları görünce kendim dikmeye karar verdim. kumaş olarak çok dandik görünüyor çoğu çanta. kaliteli polyester su geçirmez kumaştan kendim diktim. 600 d su geçirmez polyester kumaş.

@semihaydin
Çanta yi almak için değil içindeki cırt bant sistemini merak edip görmek istedim. Teşekkürler

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ürünün fotograflarını goremıyorum. ben de mi acaba sorun ?

Geri